Ellos släpper bröllopskollektion

Ellos bröllopskollektion 2019

Ellos lanserar sin första brud- och festkollektion! Bland plaggen finns både klänningar och toppar i vårens trendfärger. Släpps online vecka 13.
19 mars, 2019

Bröllopskollektionen innehåller både klassiska plagg och mer moderna inslag. Materialen är handplockade med detaljer som spets, pärlor och paljetter. Kollektionen går framför allt i vitt, gult, cerise och blått. Bröllopsklänningarna finns både med klassiska skärningar och i mer bohemisk tappning med utsvängda armar.

För dig som bröllopsgäst finns allt från maxiklänningar med apelsinmönster till gula knälånga volangkreationer. Även plagg med plisserade inslag och blommiga tyger lanseras.

– Vi vill hylla kvinnan och har skapat en kollektion med vackra festplagg som passar till olika tillställningar. Inspirationen är hämtad från livets fester och att fira kärleken, gärna en ljummen sommarkväll med dem som betyder mest för dig i livet, säger Ulrika Sjövall, designchef på Ellos, i ett pressmeddelande.

Kollektionen släpps i begränsad upplaga med priser från 599 kronor och uppåt. Finns på Ellos.se från vecka 13.

Underkläder till bröllopsresan

Samma vecka släpper Lindex en kollektion med underkläder speciellt framtagen för att passa bröllopshelgen eller bröllopsresan. Designen är skandinaviskt minimalistisk och inspirerad av den svenska sommaren. Kollektionen som går i benvitt innehåller både underkläder med guipurespets, ett nattlinne och en kimono.

Det här är första gången Lindex tar fram en kollektion speciellt anpassad för bröllopsfirandet. Plaggen kommer gå att köpa både i butik och online från vecka 13.

Ellos bröllopskollektion 2019

Bröllopskollektionen från Ellos innehåller detaljer som spets och pärlor. Foto: Ellos

Ellos bröllopskollektion 2019

Kollektionen innehåller även klassiska plagg och plagg i vårens trendfärger. Foto: Ellos

Bröllopsunderkläder från Lindex

Kollektionen med underkläder från Lindex är inspirerad av den svenska sommaren. Foto: Lindex

Läs mer:

Nya bröllopstrenden: Sociala gåvor

5 trendiga beautylooks för bröllopssäsongen 2019

De 5 trendigaste frisyrerna för bröllop och fest 2019