Ellos lanserar kollektion ihop med Ida Sjöstedt

Ellos lanserar kollektion ihop med Ida Sjöstedt

I år utsågs hon till årets designer på ELLE-galan – i dag släpps hennes samarbeteskollektion ihop med Ellos.
21 januari, 2016

Ida Sjöstedt är en av landets mest omtyckta designers. Hennes visningar är ofta den mest instagrammade och hon var en av de mest burna på årets ELLE-gala. Förra året fick hon prestigeuppdraget att designa prinsessan Sofias bröllopsklänning.

För Ellos har Ida skapat en kollektion med namnet La Vie en Rose, perfekt för sommarens alla fester – eller varför inte bröllop? I linje med Ellos övriga sortiment kommer Ida-kollektionen finnas i storlekarna 34-52.

– Jag tyckte det var roligt att få testa på nya produkter och göra något som kompletterar min egen kollektion. Jag har alltid varit intresserad av att göra inredning och skor, så det kändes som en rolig utmaning. Jag ville också ta chansen att jobba med plusstorlekar då det är något som jag saknat i min egen kollektion, men inte haft möjlighet att utveckla ännu. Och speciellt att jag kunde ta del av Ellos expertis på området, då detta är något de jobbar med kontinuerligt. Jag tycker att passformen blivit jättebra och att vi fått till en fin kvalité på alla plaggen, säger Ida Sjöstedt.

Kollektionen består av sju klänningar, två kappor, tre par skor varav två par satinpumps i svart eller rött, en kuvertväska, en bricka och ett doftljus. Vi ser prickiga chiffongklänningar, skjortklänningar med guldknappar, feminina kappor med rosett i midjan, en aftonklänning med spetsliv och mycket mer.

Se våra favoriter i bildspelet nedan:

36-1906 516678 KLÄNNING SVART Svart DAM MODERN Gästdesigner 0276026