Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLEs stylingredaktör: Här är mina favoriter för januari

02 jan, 2023 
ELLEs stylingredaktör: Här är mina favoriter för januari
ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth väljer att välkomna 2023 och januari-månad med denim, marinblå detaljer och krämvita klassiker med en twist. Här är hennes 11 januari-favoriter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så bor supermodellen Elsa Hosk, se bilderna på det lyxiga hemmetBrand logo
Så bor supermodellen Elsa Hosk, se bilderna på det lyxiga hemmet

Gott nytt år och hej januari 2023! Det har blivit dags att blicka till ett helt nytt år där nya årstider och planer väntar. Och för att inte tala om nya stylingkombinationer att testa! ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth välkomnar det nya året med trogna garderobsfavoriter – som aldrig går ur stil.

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth i jeans.
ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth.

– Jag ser fram emot ett nytt fräscht 2023 och allra helst välkomnar jag årets första månad iklädd garderobens typiska nyckelplagg. Bland mina garderobsfavoriter hittas klassisk blå denim som är mitt allra säkraste kort (alla dagar i veckan), men även nyckelplagg där en iögonfallande twist livar upp det enkla. Istället för det klassiskt svarta blickar jag mot ljusare färgval som tidlöst marinblått och krämvitt. Vilken blir din januari-look?

Annons
Bottega Veneta SS23.
Marinblått på vårens catwalk hos Bottega Veneta.

ELLEs stylingredaktör: 11 favoriter jag kommer bära i januari

– En varm kashmirtröja i boxig oversized modell är en räddare i nöden när det kommer till vintergarderoben. Denna kashmirtröja från Lisa Yang i marinblått med djup v-ringning är en favorit som aldrig går ur stil. Tröjan finns HÄR (reklamlänk).

– Jeans i klassisk blå tvätt är alltid att räkna med. Klä upp eller klä ner – det funkar under dagens alla timmar, året om. I januari stylar jag mina favoritjeans med marinblå kashmir eller en krämvit kraftig kavaj! Dessa jeans kommer från Totême och finns HÄR.

Annons
Blå jeans från Totême.

– Känns det v-ringade för bart? Slå en vacker scarf kring halsen och du har en chic detalj fixad. Denna scarf i marinblått kommer från Le Scarf och finns HÄR (reklamlänk).

Scarf från le Scarf i marinblått.

– Så fort snö och slask visar sig med sin frånvaro tjuvstartar jag våren med krispiga sneakers. Som dessa med marinblå detaljer i modellen 550 från New Balance. Finns att spana in HÄR (reklamlänk).

Annons
Sneakers från New Balance.

– Detaljer i marinblått = den perfekta accenten till denim! Hur fin är inte denna väska från Savette i mocka? Väskan finns HÄR.

Väska från Savette i mörkblått.

– 2023 är året då vi vågar oss på att byta ut den klassiska kavajen i svart mot en variant som sticker ut, som en i färg eller ljus i vitt! Denna kavaj med avtagbar (!) scarf kommer från Viktoria Chan och finns HÄR.

Annons
Kavaj i vitt med avtagbar scarf från Viktoria Chan.

– Nytt år, ny doft. Jag går in i det nya året med en ny favorit signerad Le Labo. Den djupa men friska doften med namnet Thé noir är svår att inte älska. Finns att spana in HÄR (reklamlänk).

Annons

– Stilsäkra boots med (bekväm) klack är en favorit som håller i sig året ut. Missa inte att spana in Sania D´mina (vinnaren av Årets accessoardesigner på ELLE-galan 2022) som gör snygga boots utan att tumma på bekvämligheten. Dessa boots finns HÄR.

Boots från Sania Dmina.

– Se till klassiskt stickat, med en iögonfallande twist 2023! Denna ribbstickade topp med rosdetaljer kommer från Blumarine och finns HÄR (reklamlänk).

Vit ribbstickad topp med rosdetaljer från Blumarine.

– Iögonfallande halsband med berlocker står på min önskelista 2023. Speciellt denna från danska Trine Tuxen, spana in HÄR.

Annons
Halsband med berlock från Trine Tuxen.

– Bryt av med ett spännande lack på naglarna som detalj. Kanske ett matt svart? Som detta från Chanel som finns HÄR.

Svart matt nagellack från Chanel.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons