Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLEs stylingredaktör: fyra festlooks jag bär i vinter

28 nov, 2022 
ELLEs stylingredaktör listar fyra festlooks för vinterns fester.
ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth är redo för vinterns alla fester och låter fyra specifika fest-looks vara vinterns självklara val.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE hemma hos: Sara BidermanBrand logo
ELLE hemma hos: Sara Biderman

Vi har sagt hejdå till hösten och kan välkomna vintern en gång för alla. Och med det kan vi givetvis även vinka hej till vinterns alla fester som står på ingång! Glöggmingel, julbord, after-works och för att inte tala om nyår som ligger runt hörnet. Det är mycket festligheter som ska bockas av innan vi tar oss mot ett nytt år och ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har redan laddat upp med fyra festlooks redo för galej. Sugen på inspiration till nästa fest? Ta ett svep bland Josefines go-to val, med allt från den lilla svarta till festliga setet som också är bekvämt. Vinterns alla fester – here we come.

Annons

ELLEs stylingredaktör listar Fyra fest-looks till vinterns fester

Den lilla svarta:

– Den klassiska lilla svarta är alltid, ja alltid att lita på. I vinter klär jag upp den svarta miniklänningen med accessoarer som gnistrar och står ut. En väska med strass eller nätta skor med en iögonfallande pärla – ja tack! Låt den enkla klänningen vara basen som väcks till liv med detaljer som står ut.

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth.
ELLEs stylingredaktör siktar på fyra specifika festlooks i vinter!

– Den lilla svarta blir extra fin med en iögonfallande detalj, som en öppen rygg eller voluminös ärm. Spana in denna svarta klänning med öppen ryggdetalj och vida ärmar från Stylein – HÄR.

Annons
Spana in denna svarta klänning med öppen ryggdetalj och vida ärmar från Stylein.

– Dessa nätta skor utan klack med dekorativ pärla vid tån från Totême är en sko som garanterat lyfter en enkel look.

Svarta platta skor från toeme med pärla.

– Lita på Loewe för accessoarer med det lilla extra. Som AW22-säsongens klackar med silverrosett i storlek XL. Finns för den nyfikne att spana in HÄR (reklamlänk).

Annons
Skor från Loewe med silverrosett.

– Festväskan 2.0? Väskan med gnistrande strass! Denna från Massimo Dutti finns HÄR.

Miniväska från Massimo dutti.

Sköna festbyxan:

– För en dressad med bekväm festlook – byt ut den klassiska kostymbyxan mot en glansig avslappnad byxa. Styla med olika texturer som stickat eller läder för en festlig twist. Som en stickad (kanske till och med glittrig?) oversized tröja med nätta gnistrande skor på fötterna.

Annons
Metallicskor från Aeyde.
Silvriga skor på fötterna? Ja tack! Spana in dessa ballerinaskor från Aeyde HÄR.

– En stor stickad tröja med diskret glitter eller en festlig färg är perfekt att styla till den avslappnade byxan. Denna tröja kommer från COS och finns HÄR (reklamlänk).

Stickad tröja med diskret glitter och voluminösa ärmar från COS

– Inget slår en dressad men bekväm partybyxa! Lätta, lyxiga och avslappnade byxor från Totême som finns HÄR.

Annons
Lätta, lyxiga och avslappnade byxor från Totême

– AW22 visar silvermetallic på allt från kavajer till väskor och skor! Dessa silvriga slingbacks med låg klack och spetsig tå kommer från Arket och finns HÄR (reklamlänk).

Silvriga slingbacks med låg klack och spetsig tå från Arket

Vintervitt (med en hint av glitter):

– Våga dig på en vintervit look från topp till tå eller mixa ljusa färger som beige med vitt när vinters fester står på rad. Det blir en lyxig, fräsch och stilren look som garanterat kommer lysa upp vintermörket. En vit kostym med glitterpumps, en miniklänning med vit kavaj eller vad sägs som en beige långklänning med gnistrande glitter?

Annons
Glittriga silverboots signerade Sania D'mina
Glittriga silverboots signerade Sania D'mina.

– En vit fluffig kappa är perfekt att toppa den nätta klänningen med! Denna i vitt kommer från H&M och finns HÄR (reklamlänk).

vit kappa från H&M.

– Vågar du hoppa på en lätt transparent klänning i vinter? En favorit är denna i beige med gnistrande pärlor från Camille Cherrier x Mango som finns HÄR.

Annons

– Säsongens bästa partyknep? Glittriga silverbootsen som lyfter varje look. Missa inte att spana in Sania D'minas senaste tillskott HÄR.

glittrig stövel från Sania Dmina.

– Pricken över i:et blir en fräsch manikyr i matchande färgval! Min personliga favorit är Blanc White från Chanel som är det perfekta varje-dag-nagellacket. Finns HÄR.

Annons
Nagellacket Blanc White från Chanel.

Långkjolen med kavaj:

– Ända sedan Saint Laurent visade sin AW22-kollektion på catwalken har den golvsvepande långkjolen klamrat sig fast som en favorit i modebilden – och även i min! Nu vill jag inget hellre än att glida in på vinters fester iklädd en svepande långkjol, höga klackar och en kaxig kavaj eller skinnjacka som bryter av.

Look med långkjol och kavaj från Saint Laurent.
Vinterns signatur á la Saint Laurent AW22.

– Smycken som gnistrar och tar för sig är ledordet när det kommer att piffa en helsvart look. Till exempel ett gnistrade men enkelt halsband kring halsen, som detta från Arket som finns HÄR (reklamlänk).

Annons
Halsband från Arket.

– Eller ett örhängen som har det där lilla extra! En oväntad form, maxad storlek eller gnistrande drag. Som dessa örhängen från Little Liffner (som precis lanserat smycken!). Finns att spana in HÄR (reklamlänk).

Silverörhängen från Little Liffner.
Little Liffners har precis utökat sitt sortiment med stilsäkra och lyxiga smycken. Där bland finns dessa!

– Bryt av det eleganta med en kaxig kavaj i läder eller med markerade axlar. Det blir en snygg kontrast till den stilrena långkjolen! Denna läderkavaj kommer från & Other stories och finns HÄR (reklamlänk).

Annons
Läderkavaj från & other stories.

– En svepande maxikjol är en av säsongens nyckelplagg som funkar såväl till vardag som till fest! Denna långkjol från House of Dagmar är en favorit som finns HÄR (reklamlänk).

Svart långkjol från House of Dagmar.

– Fullända med utsmyckade sandaletter! Dessa kommer från Zara och finns HÄR.

Skor med strass från zara.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons