Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

ELLEs novembernummer – i butik nu

17 okt, 2017 
AvJohanna Lejon
Nu finns ett nytt nummer av ELLE i butik. Chefredaktör Cia Jansson har valt ut några höjdpunkter som du inte ska missa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hur gör man för att utstråla auktoritet? Handlar det om den inre styrkan, övertygelsen i arbetet – eller vilka kläder man bär?

När kostymen nämns i modesammanhang beskrivs den ofta med epitet som power, boss eller andra uttryck som utstrålar auktoritet. Att den just nu är hetare än någonsin i den kvinnliga modebilden är kanske inte en slump? För dig som vill uppdatera din jobbgarderob har våra moderedaktörer maxat det här numret med både stylinginspiration och shoppingsidor med högsta modegrad. Men stil är mer än bara en look. Hur bär man trenderna när man överskuggas av regler och etikett?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

För några månader sedan satt jag på en middag med internationella ELLEs vd. Vi pratade om en av världens mest uppmärksammade kvinnor just nu, Brigitte Macron, och hur hon utstrålar just den där självklarheten – både med sitt självförtroende och sin ikoniska stil. Det känns fantastiskt att det blev just ELLE som fick den allra första intervjun om hennes nya liv i det franska presidentpalatset. Hon är en smart, sympatisk och kaxig kvinna som både struntar i titlar och i folks kommentarer om den stora åldersskillnaden mellan henne och hennes 24 år yngre man. (Dessutom är hon kompis med både Karl Lagerfeld och Nicolas Ghesquière – bara en sån sak!). Men framför allt är hon feminist och jag kan bara instämma i hennes briljanta ord om framtiden: ”Jag tror att tjugonde århundradet blir kvinnornas århundrade, att det kanske blir kvinnorna som hittar lösningarna för den här världen.”

I vår populära serie Karriärcoachen möter vi den här månaden Halebopchefen Regina Renato Dahlström som inspirerar oss med sin förmåga att hitta glädjen i jobbet och sitt brinnande engagemang för fighten mot näthat. Hennes snabbaste stiltips? Målade naglar och höga klackar.

Dessutom hälsar vi en annan briljant kvinna välkommen: Hanna Hellquist som från och med nu är återkommande krönikör i ELLE.

Nu kör vi!

Cia

ELLE november 2017 Omslag
Annons