Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

ELLEs marsnummer – i butik nu!

13 feb, 2018 
AvCia Jansson
Nu finns ELLEs marsnummer 2018 i butik. Cia Jansson väljer ut numrets höjdpunkter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det nya vårmodenumret är här! En salig blandning av inspirerande färgsprakande vårtrender som väcker lusten och inspirationen till liv efter månader av mörker. Och ett ELLE-galareportage med pristagare och modedignitärer vars kreativitet och klokskap slår en med häpnad.

Återbruk, genusöverskridande design och makten att föra fram budskap genom kläder, ja, det blev teman för årets ELLE-gala där bland andra kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke fick ta emot priset för årets bäst klädda.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Mode är alltifrån konst, hantverk och former till entreprenörskap och företagande. Mode är makt. Med mode har man makten att definiera sig själv, sa hon.

Och hur kan jag definiera mig själv genom mitt klädval? Den frågan kan snabbt bli akademisk. Men om jag tittar på den i praktiken så blir min egen ståndpunkt en hållbar garderob. Att välja kläder som kan användas många gånger. Som åker ut och in i garde-roben år efter år och som genom inspiration av rådande trender stylas om med olika tillbehör.

Annons

Ta till exempel kostymen som har gjort stor comeback på catwalken. Jag har flera stycken som jag använder om och om igen med sneakers, med högklackat, med blus, med T-shirt och med klänning. Och dessutom med olika färger och rådande mönstertrender. Hållbart på mitt sätt.

I det här numret presenterar vi dessutom alla vårens viktigaste trender som vi har snappat upp från säsongens modevisningar i en härlig trendspecial. Vilka nya färger pratas det om? Trender? Silhuetter? Modevisningar?

Dessutom kan du läsa om de viktigaste nyckelplaggen och hur du kan styla dem. Och vare sig du vill satsa på nytt eller ta fram ditt älsklingsplagg kan du med fantasi och enkla stylingknep förvandla din redan existerande garderob till trend våren 2018.

Annons