Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

ELLEs januarinummer – ute i butik nu!

12 dec, 2017 
AvCia Jansson
Idag kommer nya numret av ELLE ut i butik. Chefredaktör Cia Jansson har valt ut några höjdpunkter som du inte ska missa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

”Det är dags att lämna 2017 bakom sig. Ett år som varit det viktigaste på länge. #Metoo-rörelsens vittnesmål från olika arbetsplatser har inte bara blottlagt sexismen som finns i hela samhället – skammen och skulden har kastats tillbaka på förövarna. Vilken fantastisk kraft som finns i att gå ihop och berätta!

”Trender och fenomen som vi tror kommer att prägla nästa år”

Nu står ett nytt år för dörren och vi väntar med spänning på vad 2018 för med sig. Att nosa upp nya trender är det roligaste vi på ELLE vet. I januarinumret har vi slagit våra kloka huvuden ihop och listar 10 trender och fenomen som vi tror kommer att prägla nästa år.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Även vår astrolog Bernard Fitzwalter blickar in i framtiden. Oavsett om man tror stenhårt på astrologi eller inte (jag måste erkänna att jag tillhör den andra gruppen) kan vårt populära årshoroskop fungera som en tankeväckare inför det kommande året. Vad vill just du fokusera på? För vår livsstilscoach Anja Forsnor är svaret: mig själv! Hon har tröttnat på hårda nyårslöften och lovar i stället att vara snällare och mer sann mot sig själv. Läs mer om hennes tankar i nya numret.

Annons

Loreen i ELLEs januarinummer 2018

Någon som alltid kämpat för att vara sann mot sig själv är en av våra mest egensinniga artister. Loreen har alltid brunnit för berättandet – både musikaliskt och visuellt. Nu nystartar hon med nytt sound och ny look, som förmedlar både självrespekt och inre kraft. Ännu en superkvinna är Gal Gadot, världens nya Wonder woman. Med sin spännande bakgrund och genuina talang tar hon nu Hollywood med storm och visar att 10-talets superhjältinna är lika mångfacetterad som du och jag. DET är styrka!

Nyår betyder dessutom fest. Dags att strössla med glitter, paljetter och blänk – ju mer desto bättre! Det ska spraka om våra partyoutfits i vinter. Samma sak gäller färgerna. Vi förbereder oss för vårens pastellkaskad. Njut och inspireras!

Nästa år ser redan ljust ut!”

Cia

Läs mer:

Cia Jansson om drottning Silvia-intervjun: ”Historiskt!”

Cia Jansson om Nobelkvällens modigaste val

Annons