Artikeln innehåller reklamlänkar

ELLEs favoriter från Rodarte X & Other Stories-kollektionen

I dag släpps vårens mest spännande samarbete: Rodarte X & Other Stories. Rodarte består av de två härliga amerikanska systrarna Kate och Laura Mulleavy. Här listar ELLEs Jenny Fredriksson sina favoriter från samarbetet.
17 mars, 2016

Det är inte ofta jag får ha-begär av ett samarbete men jag måste säga att Rodarte X & Other Stories-kollektionen är en riktig pulshöjare. Det är underbart att & Other Stories lyfter en sådan unik kreatörduo som amerikanska Rodarte.

Rodartes unika designestetik fokuserar mer på känsla och jämna materialstrukturer än konkreta och specifik siluetter. Det är därför alltid lika intressant att se hur märkets inspiration och uttryck förvandlas till regelrätta plagg med vacker och delikat couturekänsla.

Inspirationen för kollektionen med & Other Stories kommer från Kaliforniens vackra ökenfärger, guldmetaller och rosttoner. Och självklart använder märket även denna gång 70-talet som referens.

I fall du slår till på en urhärlig skinnjacka eller en patchworkkjol så kan jag lova att plaggen kommer att hålla ett bra tag. För även i höst är 70-talet urhett och härliga glamrocksinflenser, glitter, patchwork, platåskor och glammiga klänningar kommer att synas överallt.

Här kan du handla kollektionen (länk till & Other Stories).

Hitta ELLEs favoriter från Rodarte & Other stories-kollektionen i bildspelet:

Läs också: 63 vill ha-plagg från Rodarte X & Other Stories-kollektionen

 

1 250 kr, Rodarte & Other Stories

950 kr, Rodarte & Other Stories

250 kr, Rodarte & Other Stories

1 250 kr, Rodarte & Other Stories

1 950 kr, Rodarte & Other Stories

1 250 kr, Rodarte & Other Stories

2 950 kr, Rodarte & Other Stories

2 250 kr, Rodarte & Other Stories