Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

ELLEs Cia Jansson i SVT:s nobelsändning 2019

10 dec, 2019 
AvSanna Rossäng
Cia Jansson
Festernas fest – Nobel 2019 – står för dörren och i vanlig ordning är ELLEs Cia Jansson på plats för att kommentera gästernas och kungligheternas kläd- och modeval.
Annons

Redan nu är Nobelfesten 2019 i full gång! I skrivande stund delas Fredspriset ut i Oslo med den norska kungafamiljen som representanter på plats. Priset tilldelades Etiopiens premiärminister Abiy Ahmed för ”sitt arbete med att uppnå fred och internationellt samarbete, och särskilt för sitt avgörande initiativ för att lösa gränskonflikten med grannlandet i Eritrea”.

ELLEs Cia Jansson gästar SVT:s nobelsändning

Klockan 16.35 börjar SVT:s sändning från Konserthuset i Stockholm där Nobelprisutdelningen äger rum. Efter prisutdelningen är det dags för den traditionsenliga middagen i Stadshuset som börjar 18.30, men redan 18.00 börjar SVT uppsnacket inför middagen med ett urval gäster. Från klockan 19.00 gästar ELLEs chefredaktör Cia Jansson sändningen för att kommentera gästernas och kungligheternas kläd- och modeval.

Häng med ELLE på Nobel 2019

Så är du, som vi, extra nyfiken på vad gästerna och kungligheterna kommer att ha på sig, så se till att sätta dig framför valfri skärm för att ta del av alla detaljer, snackisar och historiska tillbakablickar!

Häng även oss här på elle.se och i våra sociala kanaler för att ta del av alla uppdateringar från Nobel 2019.

Foto: Eric Josjö

LÄS MER:

Annons