ELLEs augustinummer – i butik nu!

11 jul, 2017 
AvCia Jansson
Nu finns ett nytt nummer av ELLE i butik. Chefredaktör Cia Jansson har valt ut några höjdpunkter som du inte ska missa.
Annons

Vi är mitt i högsommaren, och det är nu både själen och – faktiskt – vår garderob brukar få sig en välförtjänt paus. Men precis när det börjar kännas som att man skulle kunna hasa runt i fladdriga sommarklänningar och platta sandaler för evigt börjar längtan efter den nya säsongen att gro. För det är ändå nu alla designers sakta men säkert börjar släppa in sina höstkollektioner i butikerna. Dags att kalibrera om modeblicken och börja drömma om höstgarderoben!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

ELLEs stylist Robert Rydberg har tagit pulsen på det svenska designermodet och låter en bondgård stå som fond för ett av våra första modereportage för hösten.

Som ännu en försmak inför den nya, härliga säsongen har ELLE-redaktionen slagit sina kloka (och trendkänsliga) huvuden ihop och kommit fram till höstens hetaste lista. Från färgen som gäller just nu till knasiga fenomen och skådisen alla kommer att prata om – ja, allt du behöver veta för att ha koll när du kommer tillbaka till kompisarna och till jobbet.

Annons

Dessutom kan du läsa om en av de största inom hiphopen, en sann stilikon när det gäller både musik och mode: Missy Elliot. Hon har gett sitt signaturplagg, träningsoverallen, en helt ny och superglammig innebörd för oss kvinnor. Lägg till gigantiska, överdimensionerade kepsar, nagelkonst på högsta nivå och ett par iögonfallande läppar och looken à la Elliott är komplett. I en djuplodande intervju berättar hon om den allt annat än spikraka vägen till toppen.

På andra sidan Atlanten bor också en av Sveriges största toppmodeller, Elsa Hosk, som är en återkommande medarbetare hos oss på ELLE. Under en blixtvisit i Stockholm passade vi på att fotografera henne i några av höstens nya trender – allt i bästa Elsa-style.

Läs och njut!

Annons