Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Så stylar du olika jeansmodeller på stilsäkra och enkla sätt

30 sep, 2021 
ELLEs stylingredaktör ger dig fem sätt att styla olika jeansmodeller på.
ELLE STYLAR är tillbaka med outfit-inspirationen du söker och vill ha. Med ett utvalt plagg i fokus bjuder ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth in dig till att låta plagget bäras till alla tillfällen. Veckans styling? Jeans i olika tvättar och modeller!
Annons
TV: 5 back to work outfits att inspireras av i höstBrand logo
TV: 5 back to work outfits att inspireras av i höst

Hösten och vintern 2021 bjuder på en uppsjö av jeans i olika tvättar och modeller. Vi ser allt från de klassiska raka jeansen till allt mer mörkare tvättar som snuddar vid den grå och svarta skalan. Du kan läsa allt om säsongens hetaste jeansmodeller här och höstens råa denim här men för att göra det lite lättare när det kommer till stilsäkra sätt att styla alla dessa olika jeans på så har ELLEs stylingredaktör gjort den kompletta guiden. Ta en titt på videon ovan och upptäck plaggen som gör det enkelt få till en stilsäker jeans-look.

Annons

Baggy jeans med en feminin touch

Addera en feminin touch med plagg där detaljerna får göra sitt, som en kavaj med markerad midja eller en söt kofta där moderna drag. Och du! Testa att låta ljus denim kombineras med en ljus gärna lite dammig nyans av rosa – en perfekt matchning om du frågar oss.

Annons

Grå mom-jeans – Testa ton-i-ton

När det kommer till jeans i grå tvätt finns det inget som slår det klassiska stylingknepet där vi låter olika nyanser av en och samma färg plockas samman från topp till tå. Det så kallade knepet ton-i-ton gör det enkelt att hitta en snygg kombination utan att behöva lägga allt för mycket tanke bakom din look.

Annons
Annons
Annons

Vita croppade jeans blir bäst med beige

Osäker på hur du kan bära vita jeans även i höst? Lita på lager av vitt och beige när de ljusa jeansen ska stylas! Inget slår en helvit bas som toppas av varma jordnära toner så om du vill åt den stilsäkra looken är ett enkelt knep att bara låta kappan och skorna plockas upp i nyanser av beige.

Annons
beige kappa från & other stories.
vita jeans från citizens of humanity
Annons
sneakers med olika nyanser av beige från New Balance

Mörkblå raka jeans – klassiskt och perfekt till knähöga stövlar

En av säsongens stora favoritmodell är de raka jeansen med en riktigt mörk och djup blå tvätt och när det kommer till en snygg styling som passar såväl på kontor som till helg är klassiskt svart den stora stjärnan. Pst, den raka jeansmodellen är också den mest perfekta för att para ihop med knähöga stövlar!

Annons
Annons

Svarta enkla jeans

Räkna med säsongens trendiga (och bruna) rutmönster för en snygg höstlook tillsammans med klassisk svart denim. Låt din look sammansvetsas som en svart och brun symfoni!

Vändbar (!) höstkappa med två olika rutmönster från By Malina finns här (reklamlänk). Kommer även med tillhörande halsduk som finns här (reklamlänk).

xEnkla och tidlösa klassiker till jeans i rak modell. Dessa svarta jeans från Levis finns här. (reklamlänk)

Svarta raka jeans från Levis.
svarta loafers från atp atelier.
Annons