Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLE-redaktionens önskelista: Trendiga skor att möta våren i

29 mar, 2019 
AvMaja Söderström Hjelm
Shoppa smartare i vår - handla från alla dina favoritbutiker i en och samma app med Klarna Shopping!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

 

Denimjackor, färgglada mönster och nätta vårskor. Våren är officiellt här och visst börjar det klia ordentligt i shoppingfingrarna? Svar ja. Och för att göra vårens shopping ännu roligare och enklare – prova att shoppa i Klarna-appen!

Så förenklar Klarna shoppingupplevelsen

1. Handla på vilken webbutik som helst i världen i en och samma app – detta gäller även butiker som inte är direkt anslutna till Klarna.

2. ”Få först. Betala sen” betyder att du först får hem dina varor och kan prova och fundera lite innan du betalar. Skulle något vara fel täcks du dessutom av Klarnas köparskydd. Alltså: Prova jackan eller klänningen innan du köper den. Du kan även välja att betala senare om löningen är långt bort eller välja att delbetala ditt köp på 3, 6 eller 12 månader.

3. Få en bättre överblick och jämför utbudet på det du letar efter mellan olika butiker och spara dina favoriter i din egen önskelista. I önskelistan kan du även lägga in prisbevakning på dina favoritprodukter och shoppa när priset sjunker.

Annons

Inspireras av ELLE-redaktionens önskelista på stilsäkra vårskor nedan – och gör din egen här.

Chunky pastell

& Other Stories. Steve Madden. NA-KD.

Den så kallade ”fulsneakern” följer med oss ett tag till – och det tackar vi för. För extra stilpoäng i vår får färgpaletten gärna gå i smutsig pastell.

Remsandaler

Arket. Arket. Mango.

Sandaler är en given vårfavorit, det är sen gammalt. I år omfamnar vi nättare modeller med klack – och tunna remmar á la 90-tal.

Annons

Snake it

Steve Madden. & Other Stories. Zara.

Djurmönster fortsätter att dominera vår garderob även i vår – och mönstret får mer än gärna även pryda våra fötter. Ska du bara satsa på ett par är en modell i ormmönster helt rätt.

Vårboots

Mango. Filippa K. Zign.

Göm inte undan bootsen bara för att våren gör entré – ett par vita boots är snyggt till det mesta i vår.

Annons

Sneakers med platå

Vans. Vagabond. Nike.

En utmanare till chunky-modellen i vår är stilrena sneakers med grov platåsula. Ju högre desto bättre!

Du hittar Klarna Shopping här.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons