H&M x Moschino-produkterna vi vill se i butik

H&M x Moschino-produkterna vi vill se i butik

I går avslöjades H&M:s nya designsamarbete. Turen har nu kommit till Moschino. Här listar ELLE-medarbetare produkterna de (vi) skulle älska att se Jeremy Scott göra för H&M. Den 8 november är det dags – då landar H&M x Moschino i butik
16 april, 2018

Önskningar från ELLEs medarbetare:

Jenny Fredriksson, moderedaktör: ”En gång en hästtjej alltid en hästtjej… Jag älskade My Little Pony på 80-talet och hade en helt litet stall av pastellfärgade skönheter. Så jag blev eld och lågor när Jeremy Scott pimpade hela Moschino SS18-kollektionen med mina favoritponnys. Vill gärna se en massa söta ponnymotiv i H&M-kollektionen.”

Cia Jansson, chefredaktör: ”Mobilskalet med McDonaldspommesfritsen!”

Carin Hellman, beautyredaktör: ”Underbara, vrålkitschiga Moschino Fresh! Lätt att tro det är ett nytt, super-blingit sätt att rengöra köksbänken på, men icke. Det här är en frisk fläkt till parfym som nu i  vår lanseras i Gold-version och rymmer en söt, fruktig cocktail till doft.”

Lovisa Lundström, textredaktör: ”Jag hoppas på något av deras coola och gulliga mobilskal! Och något hjärtformat såklart!”

Nina Oja, creative director och art director: ”Moschinoskärpet! Jag är väldigt förtjust i Moschinos logotyp och älskar det klassiska logo-skärpet. Det hoppas jag vi får se på något vis i samarbetet med H&M.”

Läs mer:

H&M x Moschino – se alla plagg i kollektionen här!

Se bilderna från MOSCHINO tv H&M-visningen i New York

Brita Zackari listar sina H&M x Moschino-favoriter!