Efva Attlings smycken för Läkare utan gränser

23 okt, 2012 
AvLisa Arnell
Annons

I höst har Efva Attling samarbetat med Yoko Ono för att samla in pengar till förmån för Läkare utan gränser. Yoko Ono är sedan många år en stark förespråkare av organisationen och Efva har en historia av att skapa smycken med mening. Imagine Peace är namnet på silverkollektionen och 30 % av går till organisationen. Halsband och ring finns att köpa i Efva Attlings egna butiker, på Moderna Museet i Stockholm samt på efvaattling.com.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Dessutom har Efva specialgjort ett exemplar av halsbandet Imagine i vitt guld och diamanter. Det kommer att auktioneras ut under en tyst auktion som startar den 15 oktober och avslutas den 10 december, samma kväll som Nobels fredspris delas ut.

Annons

av LISA ARNELL

Halsband 1 950 kr, ring 1 550 kr.

Efva Attling.

Annons