Efter modeveckans första dag: plagget vi inte kan sluta prata om

31 aug, 2017 
AvLisa Segerson
På onsdagkvällen visade Carin Rodebjer sin vårkollektion för 2018. Och det var ett plagg i mängden som fångade vår uppmärksamhet lite extra.
Annons

Du kanske är bekant med modefenomenet att ”dressa upp” dina plagg, men är du lika bra kompis med stylingtipset att ”dressa ner” en look?

Under onsdagen visade Carin Rodebjer upp en ny take på ett klassiskt mysplagg – hoodien. Carin har tolkat plagget ock skapat en trendig klänningsvariant som vi älskar, den gråmelerad myströjan blev direkt ett av vårens måste ha-köp. Plagget stylades till en tuff och mönstrad vårkappa – supersnyggt.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kollektionen landar i butik och online under våren 2018 – och vi kommer hänga på låset för att norpa en av tröjorna. Se plagget nedan och Rodebjers SS18-kollektion här.

Foto: Studio Emma Svensson

Rodebjer SS18

MER OM MODEVECKAN:

Annons
Innehåller annonslänkar