Alla pratar om Dua Lipas catsuit – så många kristaller innehåller den

Dua Lipa bär cut suit täckt med 120 000 kristaller

Dua Lipa entrade scenen i en svart cut out-dräkt signerad Mugler under pågående världsturné. Looken – som innehöll extremt många kristaller – hyllas nu av fansen. Spana in här!
21 februari, 2022

Cut out-trenden är stark! Det är både kändisarna och modehusen eniga om. Mugler, Saint Laurent, Givenchy, Christian Siriano och Burberry visade alla upp detaljen på catwalken inför våren 2022. Och den senaste tiden har vi sett välkända namn som Zendaya, Hailey Bieber och Kardashians bära plagg med hajpade urskärningar – såväl på röda mattan som privat – var och varannan dag.

Blake Lively dök upp i typisk Gossip girl-look (och hyllas av Ryan Reynold)

Dua Lipa iklädd över hundra tusen kristaller

Så när Dua Lipa intog scenen under världsturnén The Future Nostalgia en kväll i februari, iklädd en svart catsuit, var det inte alla dräktens cut outs som fick folk att höja på ögonbrynen. Det som däremot har väckt intresse för looken är dess skimrande effekt. Vilken var TO-TAL.

”It’s the Mugler baby, it does things to me”, skriver Dua Lipa när hon delar ett klipp från showen på Instagram.

Den svarta dräkten är, som artisten meddelar, signerad Mugler. Och att den glittrande är inte särkilt konstigt. Det har nämligen visat sig att kreationen innehåller inte mindre än – håll i dig – 120 000 kristaller. Det avslöjar modehusets chefsdesigner Casey Cadwallader på Instagram, där han också visar dräkten på en modell samt bakom kulisserna-bilder på artisten från deras första fitting.

Hyllningarna är många, i både artistens och modehusets kommentarsfält trängs eld-emojis och brinnande hjärtan med wow-texter och utropstecken. Och vi kan inte annat än att hålla med.

Det var inte första gången Dua Lipa bar varken cut outs eller glittrande looks. Spana in fler av artistens liknande stilögonblick nedan. Enjoy!

TV: Vårmode-inspo signerad Hailey Bieber

1:26

Efter reklamen: 10 inspirerande vårlooks från stilikonen Hailey Bieber

(1:26)

Slå på ljud


Foto: TT/Instagram