Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Alla pratar om Dua Lipas catsuit – så många kristaller innehåller den

21 feb, 2022 
Dua Lipa bär cut suit täckt med 120 000 kristaller
Dua Lipa entrade scenen i en svart cut out-dräkt signerad Mugler under pågående världsturné. Looken – som innehöll extremt många kristaller – hyllas nu av fansen. Spana in här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Cut out-trenden är stark! Det är både kändisarna och modehusen eniga om. Mugler, Saint Laurent, Givenchy, Christian Siriano och Burberry visade alla upp detaljen på catwalken inför våren 2022. Och den senaste tiden har vi sett välkända namn som Zendaya, Hailey Bieber och Kardashians bära plagg med hajpade urskärningar – såväl på röda mattan som privat – var och varannan dag.

Dua Lipa iklädd över hundra tusen kristaller

Så när Dua Lipa intog scenen under världsturnén The Future Nostalgia en kväll i februari, iklädd en svart catsuit, var det inte alla dräktens cut outs som fick folk att höja på ögonbrynen. Det som däremot har väckt intresse för looken är dess skimrande effekt. Vilken var TO-TAL.

”It’s the Mugler baby, it does things to me”, skriver Dua Lipa när hon delar ett klipp från showen på Instagram.

Annons

Den svarta dräkten är, som artisten meddelar, signerad Mugler. Och att den glittrande är inte särkilt konstigt. Det har nämligen visat sig att kreationen innehåller inte mindre än – håll i dig – 120 000 kristaller. Det avslöjar modehusets chefsdesigner Casey Cadwallader på Instagram, där han också visar dräkten på en modell samt bakom kulisserna-bilder på artisten från deras första fitting.

Hyllningarna är många, i både artistens och modehusets kommentarsfält trängs eld-emojis och brinnande hjärtan med wow-texter och utropstecken. Och vi kan inte annat än att hålla med.

Annons

Det var inte första gången Dua Lipa bar varken cut outs eller glittrande looks. Spana in fler av artistens liknande stilögonblick nedan. Enjoy!

Annons
Annons

TV: Vårmode-inspo signerad Hailey Bieber

10 inspirerande vårlooks från stilikonen Hailey BieberBrand logo
10 inspirerande vårlooks från stilikonen Hailey Bieber


Foto: TT/Instagram

Annons