Streetstyleprinsessan Diane Kruger fyller år!

15 jul, 2015 
AvNina Campioni
Annons

Idag fyller skådespelerskan och stilförebilden Diane Kruger år och på sin trettionionde födelsedag så hyllar vi på ELLE den fantastiska inspiratör som hon är!

Alla vet att Diane Kruger är så gott som FIERCE (som Tyra Banks skulle sagt) på röda mattan. Om och om igen bevisar hon framför hungriga fashionfotografer att hon är en fashionista att räkna med och hon hamnar ständigt i topp när diverse magasin summerar sina årets bäst klädda-listor.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vi ställer oss också i hyllningskören och precis som alla andra älskar vi Diane Krugers fingertoppskänsla när det gäller att klä sig för röda mattan MEN vi älskar kanske än mer hennes känsla för att lyfta vardagen. Hon inspirerar stort med sin streetstyle dag in och dag ut med enkla medel men ständigt med en rejäl känsla för trender och stil. Här är våra favoriter från senaste året. Grattis Diane Kruger på födelsedagen!

Annons