Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Här är sommartrenderna att bära – baserat på ditt stjärntecken

07 jul, 2023 
AvAmie Chorr
12 sommartrender – en för varje stjärntecken.
Från det orädda och djärva till det romantiska och mjuka. Upptäck vilken stil som passar bäst ihop med ditt astrologiska tecken. Vi har valt ut 12 sommartrender – en för varje stjärntecken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #4 - ElementenBrand logo
ELLE Astro #4 - Elementen

I modevärlden finns det oändliga möjligheter att uttrycka sin personliga stil. Men vad händer när vi kombinerar astrologi med de senaste trenderna? Oavsett om du är en målmedveten Stenbock, en vågad Vattuman eller ett passionerad Lejon finns många valmöjligheter när det kommer till att omfamna de senaste modetrenderna. Gör dig redo att addera nya looks till din moodboard.

Vi matchar stjärntecknen med 12 trender
Annons

Väduren: Paljetter

Vågad och energisk! Väduren älskar att stå i centrum i allt de gör. Paljetter är svaret på hur du visar det. Tänk paljettkjolar, toppar och klänningar. Dessa är det perfekta alternativet för en vädur som vill stjäla showen i sommar.

Oxens energiska personlighet matchas väl ihop med paljetter.
Annons

Oxen: Skräddat

Drottningen av self-care är envis, jordnära och sensuell! Hon älskar outfits som är bekväma men ändå eleganta. Därför passar en överdimensionerad kavaj perfekt för Oxen. Matcha den med en minikjol eller ett par minishorts för att få till en stilren look som passar till sommarkvällarna.

Oxen vill ha båda fötterna på jorden och värderar bekvämlighet högts.
Annons
Annons

Tvillingen: Skyhöga klackar

Lekfull, spontan och nyfiken. Du gissade det. Vi pratar om Tvillingarna. Detta lufttecken tar saken i egna händer och har en förmåga att få allt gjort, oavsett hur upptagen hon är. Den här säsongen syns färgglada plattform-pumps överallt, så naturligtvis måste Tvillingarna vara en del av trenden.

Tvillingen vill ha höga höjder.
Annons

Kräftan: Coquette-Core

Kräftor är känslomässiga, mjuka och intuitiva personer. Tillit är en av deras mest hyllade egenskaper. Även om de älskar att umgås håller de ofta sin gard uppe för att skydda sina känslor. Den mjuka och romantiska mikrotrenden Coquette core är därför en perfekt match för kräftan.

Annons
Annons

Lejonet: Grönt

Lejon älskar uppmärksamhet. De är kända för att vara dramatiska, passionerade och eldiga. Neongrönt är så djärvt som det kan bli! Vad passar inte då bättre än grönt i olika nyanser för att matcha ditt sommarglow!

Lejonet tycker att grön är skönt.
Annons

Junfrun: Stora väskor

Jungfrun är ett av de mest praktiska och hårt arbetande tecknen och behöver en accessoar som kan matcha sinahektiska dagar. Väskor i oversize är därför den perfekta följeslagaren för en jungfru. Kör på en clutch till fest och en toteväska under vardagarna!

Jungfrun vill få plats med hela sitt liv i sina väskor.
Annons
Annons

Vågen: SlingBacks

En vågs energi går inte att matcha och de är kända för att vara medlare i alla situationer. För detta lufttecken tror vi definitivt att slingbacks är hennes sommarsko! Skorna passar bra för varmare väder eftersom de fortfarande är bekväma men är något festligare än en vanlig sandal.

Vågen vill ha skor som är lagom. Inte för höga och inte för korta.
Annons

Skorpion: Gothic Chic

Goth chic-trenden går hand i hand med den mystiska Skorpionen. Detta tecken missförstås ofta. Men sanningen är attskorpionerna faktiskt är väldigt omtänksamma och mysiga. En helsvart outfit är alltid en favorit och vi tycker definitivt att det är ett sommaralternativ. Tänk svart spets och mesh-klänning, lätt sotade ögon och spetsiga klackar. Mums!

Den mjuka skopionen uppskattar en lite mer djärvare look. För en extrem kontrast.
Annons
Annons

Skytten: Fransar

En optimistisk fri själ beskriver skytten väl! Detta eldtecken är alltid redo för äventyr. Vad passar då inte bättre än plagg med rörelse för att matcha den energiska skytten? Valet faller på fransar. Tänk kjolar med fransdetaljer matchat med en åtsittande topp – enkelt men så chict.

Skytten vill ha rörelse i sina plagg.
Annons

Stenbocken: Maxikjolar eller klänningar

Några av Stenbockens mest uppskattade egenskaper är att de vet hur man är både tålmodig och ambitiös. Vi alla vet vid det här laget hur svårt det kan vara att hitta ett maxiplagg som är precis som vi vill ha det. Även om det kan ta några försök att hitta rätt, vet vi att detta jordtecken kommer klara uppgiften med enkelhet.

För stenboken är maximalism den rätta vägen att gå.
Annons
Annons

VATTUMANNEN: Skira plagg

Vattumannen är känd för att vara en kreativ, bestämd och självständig själ. Därför känns skira plagg som en perfekt trend för just vattumanen. Skira plagg i alla dess former har setts mer än någonsin under årets visningar. De adderar både textur och lekfullhet till garderoben.

Skirt och mjukt är Vattumannens nyckelplagg.
Annons

Fiskarna: Abstrakta cut outs

Fisken är känd för sina konstnärliga och fantasifulla idéer. Därför representerar cut outs dem perfekt. E enkel men djärv detalj som lyfter vilken outfit som helst. Cut outs gör sig dessutom bra på allt från klänningar till toppar och kjolar.

Fiskarna vill ha en detalj som ger en tidlös look ett lyft.
Annons
Annons

Foto: spotlight/Launcmetrics.com

Annons