De trendigaste nyckelplaggen att satsa på 2020

Nyckelplagg och färger 2020

Modeveckan i Paris avslutade i vanlig ordning Fashion month. ELLE har spanat in snygga streetstyletrender från Paris Fashion Week AW20 som vi blivit lite extra inspirerade av att bära redan nu – och hela 2020 ut!
05 mars, 2020

VIDEO: HÄR ÄR TRENDERNA SOM TAR ÖVER 2020

Här är de viktigaste modetrenderna våren 2020
Slå på ljud

 

Självklart har ELLE tagit ett span bland de franska streetstylebilderna från Paris Fashion Week 2020 och plockat ett par starka trender som sticker ut lite extra. Vi ser några som har satsat på ett par av säsongens hetaste mönster och färger men självklart även nyckelplagg som tar form genom snygga och moderna stylings. En bildbomb med inspiration – varsågod!

Trendiga trenchcoats

En klassisk trenchcoat sviker aldrig och vi ser den i alla möjliga färger och texturer. Allt från varianter i ljust läder och mocka till blockfärgat och demonterat!

 

Polotröjan är het

Perfekta plagget för säsongen är definitivt polotröjan – och gärna när den stylas lager på lager OCH ton i ton! Polotröjan är även det mest användbara plagget just nu i väntan på ytterligare värme i luften.

It-plagget: shorsten!

Det råder tidig säsong för shorts om väljer att spana in streetstyleflödet. Det är inte vilken modell som helst som toppar favoritlistan, utan helst av allt ska det vara shorts i paperbag-modell och hög midja! Vi tar emot inspiration redan nu och längtar efter att bära de pösiga shortsen.

 

Lavendellila

När det kommer till färger att bära på säsongens nyckelplagg är en av säsongens hetaste helt klart lavenellila. Den vackraste nyansen av lila går i lavendelblommans tecken och blommar precis överallt – inklusive de franska gatorna under Paris Fashion Week AW20. Se till att fånga inspiration från dessa snygga stylings för vi lovar att detta är en nyans som vi bara kommer att se mer och mer av 2020.

Zebra vs leopard

Jo då, mer djurmönster åt folket! Det ploppar upp en hel del djurmönstrade plagg och accessoarer denna säsong och populärast av dem alla är zebra, tiger och leopard. Har du en favorit? Och i så fall vilken väljer du?

 

Rutan

Mycket rutor syntes bland alla stilsäkra streetstyle-looks och dessutom i alla möjliga storlekar och uttryck. Stora blockmönster, smårutigt och charmiga schackrutor. Det är bara att välja och vraka!

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

De trendigaste detaljerna att satsa på 2020

6 trendiga färger som inspirerar modet 2020

Paris Fashion Week AW20: Allt från de bästa visningarna