De snyggaste streetstyletrenderna – från Milano Fashion Week SS20

Rosa streetstyle-look från Milano Fashion Week ss20.

Sugen på en dos av härlig inspiration? Då har du klickat dig helt rätt! Spana in de allra snyggaste streetstylelooksen från Milano Fashion Week SS20!
23 september, 2019

Med ett stilfullt och maxat bildregn med streetstyle säger vi tack och hej Milano Fashion Week – för denna gång. Nästa destination för Fashion Week blir Paris men innan vi dyker ner och ser vilka trender och spektakulära SS20-visningar som kommer att lyftas fram från alla franska modehus, tar vi ett span bland alla inspirerande looks och kombinationer som syntes på Milanos gator under förra veckan.

För vem säger att man inte kan spana nya trender och stilkombinationer även där?

Fokus på varma toner och höga stövlar

I det härliga bildregnet nedan ser vi en röd tråd och mycket fokus på höga stövlar, brunbrända toner och återigen, massvis med accessoarer från mega-populära Bottega Veneta. Se till att spana in alla looks nedan och ladda upp med en ny rejäl dos med inspiration inför hösten.

Har du missat något från Milano Fashion Week? Spana in vår samlingsartikel med allt du behöver ha koll på från SS20-visningarna som visades under modeveckan i Milano. Uppdatera dig här!

Massor av chic streetstyleinspiration från Milano Fashion Week SS20:

Foto: Imaxtree

Läs mer:

Milano Fashion Week SS20: Här är de bästa looksen

Streetstyletrenderna SS20 – från London Fashion Week 2019

Streetstyletrenderna SS20 – från London Fashion Week 2019