Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderNew York Fashion WeekVårmode 2024Streetstyle

De härligaste Nobelklänningarna från 2000-talet

08 dec, 2016 
AvJenny Fredriksson
Den 10 December är det återigen dags för Nobelfesten. Kungligheter, politiker, kultureliten och de främsta från vetenskapens värld samlas i Blå hallen, för denna glamourösa kväll i vetenskapens namn. Vi har valt ut några favoritklänningar från festen.
Annons

Nedräkningen har börjat. Och vi väntar med spänning på alla klädval. Kommer prinsessan Sofia ha på sig Ida Sjöstedt? Kör Alice Bah Kuhnke och Anna Kinberg Batra på med stark stil- och färgkänsla?

Oavsett vad så vet vi att kungafamiljen kommer att hålla flaggan högt. Både kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine imponerar alltid med sin klockrena galastil, alltid eleganta och moderna med paljetter och tyll.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

I bildspelet hittar ni alla de bästa Nobellooksen från 2000-talet. En riktig favorit från förra årets Nobelfest var litteraturprofessorn och akademins Sara Danius magiska blommiga långklänning signerad Pär Engsheden.

LÄS OCKSÅ:

 

Annons