Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

De bästa looksen från Fashion Weeks sista dag

04 feb, 2016 
AvJosephine Aune
I går var var det den tredje och sista dagen av Fashion Week Stockholm. ELLEs moderedaktör Josephine Aune har samlat det bästa från de kollektioner som visades upp.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Två av dagens höjdpunkter var J.Lindeberg och Ida Klamborn. Vi ger ett stort plus till Ida Klamborn och hennes variation av mångfald på catwalken och hennes t-shirt med trycket: ”Super mega pussy vagina”. Plagget fångade uppmärksamheten och kommer garanterat göra det även när den släpps.

Kollektionen var stark med attityd och innehöll många bärbara plagg i färger som vitt, grönt, svart, rosa, brunt och himmelsblå. Färgkombinationen brun manchester och benvitt samt ett par svarta byxor i sammet – så snyggt!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

J.Lindebergs höstkollektion är både stark och lyxig. Den innehåller grymma ytterplagg och en riktigt effektfull färgskala i röda toner, mörkgrönt, brunt och svart.

Se våra favoritlooks från sista dagen i bildspelet nedan:

Läs också: De bästa looksen från Fashion Week dag 2

Foto: Fashion Week Stockholm, Mathias Nordgren

Annons