Då släpps Minimarkets skokollektion för Åhléns

Då släpps Åhlens nya skokollektion.

Den 8 augusti släpps den första kollektionen med skor från Åhléns samarbete med modemärket Minimarket. Kollektionen omfattar 16 olika skomodeller och består både av helt nya modeller och utvalda Minimarket-klassiker.
18 maj, 2018

Som en del i Åhléns satsning på att skapa Sveriges mest attraktiva modeerbjudande inleddes tidigare i år ett samarbete med grundarna av Minimarket, systrarna Sofie, Pernilla och Jennifer Elvestedt. Resultatet är en unikt designad skokollektion formgiven av och märkt Minimarket. Kollektionen släpps i höst på alla Åhléns City-varuhus och på åhlens.se.

– Det känns jättekul att äntligen kunna presentera vår unika skokollektion för Åhléns kunder. Kollektionen innehåller flera efterlängtade klassiker som våra följare saknat och helt nya modeller med detaljer och utformning som passar för flera tillfällen, från slask till after-work, säger Sofie Elvestedt, Minimarket.

Kollektionen omfattar både vardagsfavoriter och mer iögonfallande skor, som kommer i begränsad upplaga, och ska kunna fungera som en komplett skogarderob.

– Vi vill framhäva och stötta bra svensk design och är mycket glada över samarbetet med Minimarket. Minimarket har flera framgångsrika skokollektioner bakom sig och har alltid stått för både hög modegrad och komfort, säger Maria Gemzell, modechef Åhléns.

Se alla skomodeller nedan:

Svarta boots från Minimarket.
Svarta boots med ormskinn från Minimarket.
Svarta skor med glittrig sula från Minimarket.
Svarta boots med klack från Minimarket.
Svarta skor från Minimarket.
Bruna skor från Minimarket.
Boots med långt skaft från Minimarket.
Svart skor med klack från Minimarket.
Röda skor från Minimarket.
Svarta skor med tjock sula från Minimarket.
Svarta skor med snörning från Minimarket.
Skor med mönstrad klack från Minimarket.

Foto Åhléns x Minimarket

Läs mer:

Åhléns och Minimarket gör exklusivt samarbete

14 nyckeltrender att ha koll på inför hösten 2018

6 heta streetstyle-looks på Paris Fashion Week 2019