Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Danska modemärket Envii öppnar sin första butik i sverige

16 feb, 2022 
Danska Envii öppnar butik i Stockholm.
Det danska klädmärket Envii gör nu entré i Sverige och slår upp portarna till sin första butik. Här är allt du vill veta om nya butiken!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Äntligen behöver vi inte längre ta oss till Köpenhamn för att få ta del av Envii och dess lekfulla kläder och accessoarer. Nu står nämligen en första butik redo att slå upp sina dörrar för den svenska publiken. Centralt belägen på en av Stockholms mest exklusiva gata – i korsningen vid Biblioteksgatan och Stureplan i Stockholm.

​Zoë Kravitz stilresa genom årenBrand logo
​Zoë Kravitz stilresa genom åren

En mix av lekfullt, färgglatt och sportigt

Vit jacka från Envii
Sportiga inslag i vårens kulörer signerat Envii.

Det Köpenhamnsbaserade märket har en stark signatur och riktar sig främst till unga kvinnor som vill åt en nordisk och hipp stil som samtidigt tenderar efter att utforska trender och lekfullhet. Den senaste kollektionen visar sportiga inslag som leker med romantiska detaljer och är utformad för att passa en bred målgrupp unga kvinnor. Enviis signatur? Tänk dig djärva färger, voluminösa former och iögonfallande mönster med en hint av en sportig och boyish stil.

Annons
grön kostym från Envii.
Djärva färger men klassiska silhuetter kan väntas!
Denimset från Envii
Även maxade mönster och klassisk denim.
Annons

Det ska bli så kul att öppna vår första butik i Sverige mitt i Stockholm! Vår ambition är att så många som möjligt ska komma hit och identifiera sig med vårt universum och vi hoppas på att de hittar sina favoritplagg de använder om och om igen. Det ska bli spännande att se vad Stockholm har att erbjuda och jag tvivlar inte en sekund på att Envii-tjejer finns även där. Vi bjuder in alla och hoppas att på att så många som möjligt kommer till öppningen den 16 februari, säger Per Ulrik Andersen, VD för Envii.

Denimset från Envii
Även maxade mönster och klassisk denim.

Ett datum att lägga på minnet

Butiken står redo att upptäckas från och med den 16 februari på Biblioteksgatan/Stureplan 13 i Stockholm men väntas även bjuda på ett stort inflyttningsfirande – där alla är bjudna. Den 17/3, prick en månad efter öppningen nu i februari, kommer butiken firas in mellan kl 17.00–20.00 med mingel, förfriskningar och underhållning. Inte nog med det kommer även de först 150 gästerna dessutom få en generös goodiebag. Så är du nyfiken på det danska märket är detta ett datum att lägga på minnet.

Foto: Envii

Annons