Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLEs stylingredaktör: 10 plagg som får mig att helt plötsligt vilja bära rött

12 okt, 2023 
ELLE modeplock med röda plagg.
Rött är färgen som dominerar höst- och vintersäsongen 2023! ELLE tar dig igenom trendfärgen, hur du stylar den och var du hittar de snyggaste röda plaggen – i butik just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE unboxar: CAIAs adventskalender 2023Brand logo
ELLE unboxar: CAIAs adventskalender 2023

Redan i början på året såg vi hur rött dominerade på catwalken för höst- och vintersäsongen 2023 och såg ut att bli färgen som skulle ta vintern med storm (ps, alla säsongens hetaste trendfärger här). Och precis som väntat är den just nu överallt, i allt från butiker till våra sociala flöden. Helt plötsligt har ett sug efter rött börjat komma krypades även hos oss som ofta (och gärna) håller oss till den mer neutrala färgskalan. Och tankarna om hur man kan styla den djärva färgen börjar florera. Så låt oss djupdyka i säsongens röda plagg och inspiration på stilsäkra sätt att styla!

Annons

10 röda plagg du måste spana in

Röd lurvig tröja, Arket

Oversized och lurvig tröja i ull- och mohairblandning som gör sig fin till allt från leggings och skinnbyxor till en svepande beige sidenkjol. Tröjan finns även i beige. Se tröjan som finns att köpa här. (reklamlänk)

Röd lurvig tröja från Arket.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Röd ribbstickad klänning, H&M

Figurnära ribbstickad klänning i rött med långa ärmar och vacker hjärtformad ringning. Klänningen finns dessutom i flera olika färger! Se mer av klänningen som finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
Ribbstickad klänning från H&M i rött.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Rött nagellack, Essie

Nagellacket A list från Essie ger en chic röd färg som gör sig perfekt oavsett dag och tillfälle. Se mer av nagellacket som finns att köpa här. (reklamlänk)

Rött nagellack i färgen A list från Essie.

Underklädesset, Cos

V-ringad behå med lätt vaddering och trosa i spets. Underklädessetet finns även i svart. Se mer av behån som finns att köpa här (reklamlänk) och spetstrosan här. (reklamlänk)

Annons
Röd bh från Cos.
Klicka på bilden för att komma direkt till behån.
Röd spetstrosa från Cos.
Klicka på bilden för att komma direkt till spetstrosan.
Annons

Rött nattlinne, Lindex

Mjukt och böljande satinnattlinne med dekorativ spets och nätta band. Nattlinnet som även finns i puderrosa hittar du här. (reklamlänk)

Doftljus, Diptyque

Rött satinnattlinne med spets från lindex.
Klicka på bilden för att komma direkt till nattlinnet.

Ett väldoftande ljus i säsongens trendfärg som förgyller hemmet med både doft och färg. Doftljuset tubéreuse ger en sensuell doft som lyfter den förtrollande blomman tuberos. Läs mer om doftljuset som finns att köpa här. (reklamlänk)

Rött doftljus från diptyque.
Klicka på bilden för att komma direkt till doftljuset.

Röda läderhandskar, By Malene Birger

Röda läderhandskar från By Malene Birger.

Röda handskar i 100% läder som blir den perfekta accessoaren att pigga upp vintermörkret med. De finns även i klassiskt svart! Se mer av handskarna som finns att köpa här.

Annons

Klackskor, Celine by Hedi Slimane

Nätta klackskor med röda remmar, dekorativt Celine-spänne och låg klack. Skorna finns att spana in här.

Röda klackskor från Celine by Hedi Slimane.
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Pärlhalsband, Lié studio

Vackert halsband med röda pärlor och dekorativt guldspänne från danska Lié studio. Halsbandet finns i fler färger här.

Rött pärlhalsband från Lie studio.
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

Strumpbyxor, swedish stockings

Röda strumpbyxor i 60 den från Swedish stockings som även finns tillgänglig i fler färger. Strumpbyxorna i rött finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
Röda strumpbyxor från swedish stockings
Klicka på bilden för att komma direkt till strumpbyxorna.-

Så stylar du rött enkelt och snyggt

Lucy Williams visar vägen till säsongens enklaste sätt att liva upp en outfit – addera ett par röda strumpbyxor. Skippa de klassiska svarta strumbyxorna denna säsong och låt det röda stå i centrum. Styla med en boxig läderjacka och minikjol eller en stor skräddad kavaj med klackar till fest.

Vill man vara extra trendig eller bara känner sig helt såld på den röda kulören finns det inget bättre än att gå all in och bära rött från topp till tå. Claire Rose inspirerar oss till att våga i vinter. Ps, vill man bryta av med en annan färg är chokladbrunt en perfekt match!

Annons

Känner du dig inte helt såld på att bära en helt monokrom look i rött? Satsa på att låta det var detaljen som sticker ut istället! Ett litet print, röda naglar eller skor gör din look spännande på nolltid. Inspirerad signerad @nlmarilyn.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons