Då kommer Bukowskis uppmärksammade modeauktion ”Icons & Accesssories” tillbaka

Våren är här, och med den följer auktionshuset Bukowskis uppmärksammade modeauktion Icons & Accesssories.
22 mars, 2017

Auktionens fokus ligger på stil, hållbarhet och kvalitet och alla plagg och accessoarer är handplockade och kurerade av Bukowskis erfarna modespecialister Malin Sveholm, Johanna Fock och Marcus Nilsson.

– Min livslånga fascination för vintage handlar om de unika historier som dessa objekt bär på. Alltifrån ursprungsidén i formgivningen av en väska till vem som tidigare ägt en specifik accessoar, säger Malin Sveholm.

Objekten i denna spännande auktion går i samklang med många av de värderingar som hålls högt idag – att skapa en personlig stil där konsumtion är underbyggt av kvalitet, hantverk, återbruk och där en god investering är i fokus.

Auktionen, som går live på bukowskis.com, den 24 mars och avslutas den 4 april, innehåller ikoniska väskor och accessoarer från de mest prestigefyllda internationella modehusen, så som Hermès, Chanel, Louis Vuitton, Céline och Chloé. En omfattande samling bijouterier från Chanel och en brosch från 1959 av Christian Dior är exempel på några av auktionens höjdpunkter, tillsammans med ett urval av de mest eftersökta sidenscarves från Hermès i vårens sprakande färgskala.

– Jag är oerhört entusiastisk över vad vårens auktion har att bjuda på, då utbudet är större och mer dynamiskt än någonsin. Det handlar om föremål som du kan behålla livet ut men som likväl genererar ett högt andrahandsvärde vid en eventuell försäljning, säger Johanna Fock.

Fullständig katalog publiceras på bukowskis.com den 24 mars. Auktionen avslutas den 4 april.

Foto Bukowskis