Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Cos debuterar på London FW med ny riktning (och ny logotyp) för hösten 2021

16 aug, 2021 
Cos debuterar på London Fashion Week med ny riktning för AW21

Håll ett extra öga på Cos (igen!) som under hösten lanserar en helt ny riktning och en ny logotyp – få en smygtitt på vad som komma skall här!

För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Supermodellen Raquel Zimmermann för COS
Supermodellen Raquel Zimmermann
Höstmode 2021: Så ser säsongens största trendfärger utBrand logo
Höstmode 2021: Så ser säsongens största trendfärger ut

Det finns en ny tid för allt och nu är det dags för ett lyft för Cos, som de senaste 14-åren varit ett givet stopp när det kommer till att fylla på basgarderoben. Inför höstsäsongen tar det H&M-ägda varumärket som startade 2007 en ny riktning och presenterar i och med det en ny logotyp som redan nu börjat trilla in i butikerna.

Annons
Så här ser Cos nya logotyp ut.

PresenteraR Cos nya riktning under London Fashion Week

Aktivisten Janaya Future Khan för COS AW21
Janaya Future Khan
Skådespelaren Jodie Turner-Smith
Annons
Supermodellen Raquel Zimmermann för COS
Supermodellen Raquel Zimmermann

Höst- och vintersäsongen 2021 står för förändring och en ny tid för varumärket. Cos som de senaste åren drivits från huvudkontoret i London kommer att debutera sin kommande kollektion under just London Fashion Week i September. Höstkollektionen presenteras med en hybridshow som omfattar en fysisk visning, vid sidan av en digitalt livestreamat presentation av konstnärliga porträtt och rörlig bild.

Förhöjda garderobsklassiker

Cos nya riktning förkroppsligar märkets redan tidlösa signaturstil och omfamnar förhöjda, omdefinierade garderobsklassiker. Vilket deras senaste kampanj med aktivisten, skådespelaren och supermodellen ger en försmak på. Se de första bilderna på Cos nya riktning nedan, medans vi väntar på mer från Cos framöver!

Foto: COS

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons