Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Copenhagen Fashion week SS22: Följ det senaste vårmodet här

10 aug, 2021 
Copenhagen Fashion Week SS22 visningar
Copenhagen Fashion Weeks hybrida modevecka för vårsäsongen 2022 har startat. ELLEs redaktionella team är på plats i Köpenhamn och uppdaterar dig på det senaste från Copenhagen Fashion Week SS22 – häng med!
Annons
TV: BTS på ELLEs omslagsplåtning – så stylar du höstens festliga modetrenderBrand logo
TV: BTS på ELLEs omslagsplåtning – så stylar du höstens festliga modetrender
Annons
Annons
Annons
Annons

Som vi har längtat! Köpenhamns hybrida modevecka är äntligen igång och vi vänder nu blicken mot vårmodet för 2022. Vilka trender blir de hetaste och vad kan vi se fram emot den kommande säsongen? ELLEs redaktion uppdaterar dig på det senaste från Copenhagen Fashion Week SS22 – välkommen till en helt ny modesäsong!

Annons

Copenhagen Fashion Week SS22:

Annons
Annons

Rotate SS22

90-talsnostalgi, party-pepp och snabba bilar var på tapeten när danska märket Rotate levererande en maffig visning av deras kommande vår- och sommarkollektion för 2022. I en stor lagerlokal presenterades visningen och låt oss bara säga att den imponerande visningen gav hela rummet efterlängtad energi. Låt oss dansa in nästa sommarsäsong!

Annons
Annons

Ganni SS22

En imponerande location och ultimata festplagg – Ganni har gjort det igen! För att fira att fysiska visningar med catwalk och inbjudna gäster äntligen gjort comeback slog Ganni på stort och visade sin SS22-kollektion vid en konstgjord skidbacke på taket av en ultramodern energianläggning i Köpenhamn. Sugen på att se? Här är några highlights!

Annons
Annons

LOVECHILD 1979 SS22

Lovechild 1979 transporterade alla till Italien för en kväll när de presenterade sin SS22-kollektion på öppen gata med tvättlinor i luften och krispiga sommarplagg på catwalken.

Annons
Annons

7 Days Active SS22

Danska athleisure-märket 7 Days active bjöd på pepp och sprudlande energi när deras visning för SS22 presenterades. Vi låter dessa bilder tala för sig själva!

Annons
Annons
TV: Höstmode 2021 – Så ser säsongens största trendfärger utBrand logo
TV: Höstmode 2021 – Så ser säsongens största trendfärger ut
Annons

Skall Studio SS22

Avslappnat och naturligt är ledorden hos danska Skall Studio till våren- och sommaren 2021. Föreställ dig att från den där svepande långklänningen i krispigt material till bekväma set där smickrande detaljer står som accessoar. Och för att inte tala om voluminösa volymer!

Remain SS22

Med en ny monogramlogotyp av bokstaven R och siffran 7 debuterade Remain Birger Christensen med sin första visning under Copenhagen Fashion Week och visst bjöd deras vår- och sommar 20220 på en show – Knalliga färger, lack, silver och looks som skriker både bekvämt och fest stod högt i kurs. Här kommer ett urval av Remains SS22.

Foto: Imaxtree

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons