Copenhagen Fashion week SS22: Följ det senaste vårmodet här

Copenhagen Fashion Week SS22 visningar

Imaxtree
Copenhagen Fashion Weeks hybrida modevecka för vårsäsongen 2022 har startat. ELLEs redaktionella team är på plats i Köpenhamn och uppdaterar dig på det senaste från Copenhagen Fashion Week SS22 – häng med!
10 augusti, 2021
TV: BTS på ELLEs omslagsplåtning – så stylar du höstens festliga modetrender
1:24

Efter reklamen: TV: BTS på ELLEs omslagsplåtning – så stylar du höstens festliga modetrender

(1:24)

Som vi har längtat! Köpenhamns hybrida modevecka är äntligen igång och vi vänder nu blicken mot vårmodet för 2022. Vilka trender blir de hetaste och vad kan vi se fram emot den kommande säsongen? ELLEs redaktion uppdaterar dig på det senaste från Copenhagen Fashion Week SS22 – välkommen till en helt ny modesäsong!

Copenhagen Fashion Week SS22:

Rotate SS22

90-talsnostalgi, party-pepp och snabba bilar var på tapeten när danska märket Rotate levererande en maffig visning av deras kommande vår- och sommarkollektion för 2022. I en stor lagerlokal presenterades visningen och låt oss bara säga att den imponerande visningen gav hela rummet efterlängtad energi. Låt oss dansa in nästa sommarsäsong!

Ganni SS22

En imponerande location och ultimata festplagg – Ganni har gjort det igen! För att fira att fysiska visningar med catwalk och inbjudna gäster äntligen gjort comeback slog Ganni på stort och visade sin SS22-kollektion vid en konstgjord skidbacke på taket av en ultramodern energianläggning i Köpenhamn. Sugen på att se? Här är några highlights!

LOVECHILD 1979 SS22

Lovechild 1979 transporterade alla till Italien för en kväll när de presenterade sin SS22-kollektion på öppen gata med tvättlinor i luften och krispiga sommarplagg på catwalken.

7 Days Active SS22

Danska athleisure-märket 7 Days active bjöd på pepp och sprudlande energi när deras visning för SS22 presenterades. Vi låter dessa bilder tala för sig själva!

James Cochrane
James Cochrane
James Cochrane
James Cochrane

Skall Studio SS22

Avslappnat och naturligt är ledorden hos danska Skall Studio till våren- och sommaren 2021. Föreställ dig att från den där svepande långklänningen i krispigt material till bekväma set där smickrande detaljer står som accessoar. Och för att inte tala om voluminösa volymer!

James Cochrane
James Cochrane
James Cochrane
James Cochrane
James Cochrane
James Cochrane

Remain SS22

Med en ny monogramlogotyp av bokstaven R och siffran 7 debuterade Remain Birger Christensen med sin första visning under Copenhagen Fashion Week och visst bjöd deras vår- och sommar 20220 på en show – Knalliga färger, lack, silver och looks som skriker både bekvämt och fest stod högt i kurs. Här kommer ett urval av Remains SS22.

TV: Höstmode 2021 – Så ser säsongens största trendfärger ut
1:40

Efter reklamen: TV: Höstmode 2021 – Så ser säsongens största trendfärger ut

(1:40)

Foto: Imaxtree

Courtesy of Press Office