Artikeln innehåller reklamlänkar

Cissi Forss rappar i Gina Tricots nya denimkampanj

01 mar, 2017 
AvLisa Segerson
I samband med deras denimkampanj har kedjan Gina Tricot skapat en unik musikvideo och specialskriven hitlåt för att stödja hållbart mode. Framträdandet i klippet framförs av skådespelerskan Cissi Forss – som tidigare varit ansiktet utåt för kedjan.
Annons

Gina Tricot (länk till butik) fortsätter sitt arbete med hållbart mode och under våren 2017 fokuserar märket på en mer hållbar bomullsproduktion när det kommer till denimplagg.

– Alla kedjans denimprodukter kommer att tillverkas i hållbar-bomull, säger Gina Tricot i ett pressmeddelande.

Arbetet ska drivas framåt med hjälp av en ny denimkampanj och en egenskriven låt. Låten heter ”The Way” och framförs av Cissi Forss som tidigare arbetat med Gina Tricot (länk till butik). I musikvideo får vi följa med hela vägen från huvudkontoret i Sverige, via bomullsfälten i Indien och tillbaka hem till centrallagret i Borås.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Som en del av Gina Tricots (länk till butik) hållbarhetssatsning utökas sortimentet med ännu fler jeans i hållbar bomull. Kedjan samarbetar även med Better Cotton Initiative.

– Hållbart mode är på allas läppar denna vår och tanken är att nå ut med detta viktiga ämne på vårt eget sätt som kan engagera och intressera vår målgrupp och få bra spridning i sociala medier. Att vår kära Cissi Forss är en inspirerande person med många talanger bevisar hon genom att med mycket humor och värme rappa fram låttexten om våra hållbara modesatsningar, säger Alexandra Davidsson som är pr-chef på Gina Tricot.

Annons

Tjuvlyssna och se musikvideon här. Hela låten släpps den 10 mars.

Annons