Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Cia Jansson om sin senaste accessoarfavorit

28 aug, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Modeveckorna bjuder, förutom på visningar och härliga event, också på massor av inspiration i kläd– och accessoarväg från alla gäster som är där. ELLEs Cia Jansson är en av dem som ofta plåtas av – under Fashion week den här gången fångades hennes favoritaccessoar tydligt på bild. 

För oss på redaktionen är detta egentligen ingen nyhet, att chef Jansson har en förkärlek för den här färgglada, plastiga detaljen. Den är nästan lika vanligt förekommande som hennes pilotglasögon och ett naturligt inslag på möten och konferenser. Vi har alla lärt oss att tycka om den. När det nu finns bildbevis för hennes fashion fäbless så passade vi på att ställa några frågor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hallå där Cia Jansson, en av modeveckans flitigaste besökare, som gick på House of Dagmars visning med ny accessoar i famnen, Ahlgrens bilar-påsen.  Är det din första personliga sponsor vi ser glimten av här?

– Hahaha… I wish! Gärna livslångt då… :)

Annons

Vilken bil är godast: den gröna, vita eller rosa?

– Då blir det 1) rosa 2) gröna 3) vita. Men ännu hellre alla tre i kombo, lätt ihoptryckta. Jag brukar sortera dem på det sättet när jag tar en näve, för det är så jag jag äter godis – mycket på en gång…

Vilket är ditt bästa Ahlgrens bilar-minne?

– Bäst är alla tillfällen i soffan framför tv:n eller på modeveckorna i Europa.

Vad är din relation till godis? Anonyma källor hävdar att det alltid finns jättejättemycket godis på ditt arbetsrum och att man ”måste” äta godis under möten på ELLE-redaktionen annars är man inte som alla andra. 

– Hehe… ja, jag tror vi äter mest godis av alla modekontor i alla fall… i övrigt inga kommentarer haha..

Kör du mycket bil på fritiden? Eller är det bara bilar rakt in i munnen som gäller?

– Jag älskar bilar både i plåt och socker :)

Vilket är drömsamarbetet?

– Måste säga att Pollybilarna är en utsökt kombo av bilskum och choklad. Men det skulle vara en blandad påse då som innehåller alla tre sorter (ink lakrits) så jag slipper köpa tre påsar åt gången…

Om det blir någon Ahlgrens bilar – the Cia Jansson edition ska vi lämna åt framtiden. Men OM det sker så har vi i alla fall namnet klart åt producenten: Fashion fuELLE!

ahlgrens-bilar-1
Annons