Se när Cia Jansson kommenterade Nobelklänningarna i SVT

11 dec, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

När det var dags att prata om klänningarna under SVT:S mastodontsändning från Nobelfesten var vår chefredaktör och modechef Cia Jansson på plats för att kommentera och berätta mer. 

I sändningen berättade Cia Jansson om de största trenderna, festmodet som råder på sådana här fester och utmaningarna med att delta på långa sittningar i vacker klänning när man är gravid (som ju både Kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia är).

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Det gläder mig att det är mycket rött i år, det är en stor trend på catwalken när det gäller festmodet. Ikväll ser vi även mycket stålgrått, lite silvrigt och metalliskt. Det är givetvis mycket praktfulla pajetteringar och pärlbroderier, det glittriga är ständigt närvarande på sådana här fester.

Cia själv hade på sig en specialuppsydd klänning från House of Dagmar.

Se hela inslaget här.

Annons