Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Cia Jansson i klänning av Selam Fessahaye under Nobel 2019

10 dec, 2019 
Cia Jansson i klänning av Selam Fessahaye på Nobelfesten i SVT
Selam Fessahaye ligger även bakom ELLEs chefredaktör Cia Janssons glittrande festkappa hon bar under nobelsändningen på SVT. Från studion kommenterade hon gästerna- och kungligheternas kläder under den magiska kvällen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nobelkvällen är en lång och glittrande galakväll som inleds med prisutdelning i Konserthuset följt av den traditionsenliga middagen i Stadshuset. Prisutdelningen började redan vi 16.35 och då fick vi en första glimt av gästernas kläder.

Förutom att kvällen sätter vetenskapen och litteraturen i fokus genom de årliga pristagarna är det också en kväll som bjuder på storslagna kreationer, diamanter, dekorationer och mat.

Cia Jansson i SVT:s nobelsändning

Klockan 19.00 gästade ELLEs chefredaktör Cia Jansson SVT:s sändning för att kommentera gästerna- och kungligheternas kläd- och modeval.

Hon bar en transparent glittrig festkappa med höga sidslitsar och voluminösa ärmar i oversize signerad den svenska designern Selam Fessahaye. Festkappan bars ovanpå en svart enkel långklänning. Hon matchade kreationen med ett par örhängen från Balenciaga.

Cia Jansson i klänning av Selam Fessahaye på Nobelfesten i SVT
Cia Jansson i Selam Fessahaye. Foto: Emma Grann/Studio Femme

Även kronprinsessan Victoria bar Selam Fessahaye. Den dramatiska klänningen i svart, en färg hon inte brukar bära, som har jaquardmönster och är assymetriskt skuren med stor puffärm.

Foto: Emma Grann / Studio Femme

LÄS MER:

Cia Jansson om kronprinsessan Victorias nobelklänning 2019

Victoria nobelklänning 2019 från Selam Fessahaye

Prinsessan Sofia på Nobel i klänning från Emelie Janrell

Drottning Silvias nobelklänning 2019 är signerad Elie Saab

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons