Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Christy Turlingtons comeback – avslutade Marc Jacobs AW19-visning

14 feb, 2019 
Vi minns henne som en av 90-talets största supermodeller. Igår var Christy Turlington tillbaka på catwalken – för första gången på 20 år – när hon avslutade Marc Jacobs visning under sista dagen av New York Fashion Week.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det har varit en fullspäckad modevecka i New York. Med visningar som har överraskat med allt från helt fantastiska kreationer till nytänkande sätt att visa upp höst-och vinterkollektionerna.

Ralph Lauren bjöd in till lunch, Khaite förvandlade catwalken till en fantastisk skog fylld av höstlöv i nyanser av orange. Igår var det dags för Marc Jacobs att visa upp sin AW19-kollektion och låt oss säga så här – det var minst sagt ett historiskt avslut på modeveckan!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

 

Annons

Supermodellen Christy Turlington, 50, berättar själv om ögonblicket i ett inlägg som hon postade på Instagram efter visningen. Där förklarar hon att Marc Jacobs hade frågat hur hon kände inför att avsluta hans visning i New York och hur hon inte kunde tacka nej till en möjlighet som denna.

Sist vi såg henne på en catwalk var för mer än 20 år sedan och hos Marc Jacobs var hon senast aktuell år 1993, när hon gick hans välkända punk-kollektion för Perry Ellis. I hennes inlägg på Instagram avslöjar hon varför hon valde att göra en comeback på catwalken, bara någon månad efter att hon firat sin 50 års-dag.

Annons

” I turned 50 this year and have arrived at a place where – Why the F not – is the answer that comes up when I ask myself questions”, skriver hon i texten i sitt inlägg.

När Christy klev ut som sista modell ut på catwalken, stannade tiden för en sekund innan åskådarna fick se den legendariska modellen i en svart cocktailklänning fylld med ljuvliga fjädrar och svarta boots i skinn – lika vacker och professionell som alltid.

Se hela Marc Jacobs visning här:

Läs mer:

Drömlik höst hos Khaite AW19 på New York Fashion Week

Blomstrande vackert på Valentinos haute couture-visning

Se Self Portraits AW19-kollektion från New York Fashion Week

Foto: TT

Annons