Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Christoffer Lundman blir kreativ designchef på Tiger of Sweden

15 maj, 2017 
AvLisa Segerson
Under måndagen gick Tiger of Sweden ut med att Christoffer Lundman blir märkets nya kreativa designchef. Lundman kommer att ha övergripande ansvaret över märkets dam- och herrkollektioner.
Annons

Christoffer Lundman tillträder den första juni och Christoffer första kollektion för märket visas inför hösten AW18.

Christoffer har sedan tidigare erfarenhet från en rad respekterade modehus. Senast kommer Lundman från tjänsten Designer Director på Burberry. Innan det har han haft tjänster som Head of Menswear på Acne Studios och seniordesigner för sportkollektioner på Tom Ford.

Christoffer kommer att ta det övergripande kreativa ansvaret över linjerna Tiger Man, Dam och Jeans.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”Som svensk har Christoffer full förståelse för Tigers betydelse och historia inom skandinaviskt mode. Det i kombination med hans obestridliga talang som designer gör att vi har en oerhört spännande tid framför oss, säger Per Håkans, marknadschef på Tiger of Sweden.

Lundman ser framemot den nya positionen.

”För mig känns det väldigt spännande att ansluta mig till ett svenskt varumärke med en så pass lång historia. Jag känner givetvis till varumärket sen tidigare, de har lyckats riktigt bra och har en solid grund att stå på. Det känns som att det är rätt tid att komma hem och rätt varumärke att ansluta sig till, fortsätter Christoffer Lundman.

Christoffer Lundman

Annons