Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

chopard relanserar ikonisk klocka – med Julia Roberts som ny ambassadör

21 apr, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Chopard x Julia Roberts kollektionen
Det schweiziska märket Chopard lanserar sin ikoniska klockkollektion Happy Sport på nytt med ny ambassadör och det är ingen mindre än kvinnan som får alla att le – skåderspelerskan Julia Roberts. Ta ett span på kollektionen som får oss att le!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Klockor, smycken och detaljer – så stylar du säsongens trendiga accessoarerBrand logo
Klockor, smycken och detaljer – så stylar du säsongens trendiga accessoarer
Dags att plocka fram bortglömda accessoarerna! ELLE guidar dig till hur du bäst bär dina favoriter kommande säsong.

Chopard fortsätter att förgylla oss med sina fantastiska smycken – något som det lyxiga smyckesmärket har gjort enda sedan 1860. Kollektionen Happy Sport beskrivs som en kollektion med dansande diamanter i en guld som symboliserar den fria och glada kvinnan. Med ett möte mellan två ikoner, bildar kollektionen ett elexir av joie de vivre (livsglädje).

Kollektionen SOM FÅR OSS ATT LE

För att fånga kollektionens energi och livsglädje var det ingen mindre än Julia Roberts som valdes som ambassadör för den ikoniska kollektionen. Skådespelerskan fångade smyckesmärkets hjärta redan år 1990 när hon med sitt skickliga skådespeleri gav alla ett stort leende på läpparna. Och relationen mellan Chopard och Julia tog fart redan år 2016 vid filmfestivalen i Cannes. Där skådespelerskan bar en ikonisk look, barfota iklädd en svart off shoulder–klänning med en Chopard Haute Joaillerie-smaragd och vackert diamanthalsband kring halsen. Julia var den enda personen som kunde förmedla den livsglada Happy Sports-andan enligt Chopard och därför blev hon ansiktet utåt för denna kollektion.

Annons
Julia Roberts ambassaadör för relanseringen av Chopard

Sugen på att le? Spana in kampanjfilmen som firar Happy sport-kollektionens relansering med Julia Roberts som sprudlande ambassadör. Kampanjfilmen är gjord tillsammans med den unga filmregissören Xavier Dolan och finns att kika på här nedan!

Kollektionen består av 121 klockor där sortimentet är lekfullt och brett. De dansande diamanterna består av två olika safirkristaller, som verkligen är pricket över i:et för denna kollektion. Pst, vill du upptäcka klockorna mer? Spana in godbitarna här.

Annons
Chopard klocka i silver med diamanter
Chopard klocka i roseguld och silver
Annons

Foto: Shayne Laverdière

Annons