Chloë Sevigny har gift sig – här är hennes tre brudlooks

Chloë Sevigny har gift sig – här är hennes tre brudlooks

Chloë Sevigny har gift sig med kärleken Siniša Mačković. Här är allt du behöver veta om skådespelaren och stilikonens transparenta Haute Couture-klänning – och hennes två andra brudlooks.
18 maj, 2022

En av New Yorks största it-personer och stilpersonligheter just nu, skådespelaren Chloë Sevigny, har gift sig med kärleken Siniša Mačković. För andra gången! Ja, efter att först ha gift sig i hemlighet i New York City Hall, i mars 2020, var det nu dags för ett lite mer traditionellt bröllop.

Möt ELLE:s nya profil Mini Andén

Se klippet här!

Paret, som har en son ihop, bjöd in familj och vänner för firande i helgen. Och om det var någon som föga förvånande(!) var rädd att bli besviken på Chloë brudklänning, kan du andas ut nu.

Chloë Sevignys brudklänning

I vanlig ordning levererade den ständigt aktuella stilikonen nämligen en look som ger wow-känslor och tappa hakan-effekt på en och samma gång. Valet stunden till ära föll på Haute Couture!

Bakom den transparenta vita klänningen står Glenn Marten för Jean Paul Gaultier Couture.

– Glenn Marten, som vi känner igen från Y/Project och som också är Creative Director för Diesel, inledde samarbetet med Jean Paul Gaultier tidigare i år och det här är det första han gör för dem. Det här kan med andra ord vara en indikation på hur det kommer att se ut framåt, säger ELLEs Fashion Director Elina Grothén och fortsätter:

– Chloës brudklänning känns som en typisk Glenn Marten-kreation och något vi känner igen från det vi sett från honom tidigare för Y/Project.

Chloë Sevigny bar totalt tre vita brudklänningar

Men inte var det väl någon som trodde att Chloës bröllopshelg skulle leverera bara en vacker outfit? Nej. Sociala medier har avslöjat att hon bar (minst) två vita looks till under kvällen.

Till middagen och tårtan bar hon ytterligare en vit klänning...

... Och till efterfesten körde hon på en byxdress i vit spets.

Just married!

TV: ELLE Talks – avsnitt 1

5:21

Efter reklamen: ELLE Talks – avsnitt 1

(5:21)

Slå på ljud

Foto: Instagram