Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

ELLEs stylingredaktör: 12 plagg och accessoarer för en chic strandlook på semestern

05 jun, 2023 
12 plagg för en chic strandlook.
Årets hetaste dagar är på ingång och därmed lata dagar med strandhäng och svalkande bad! Låt ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth guida dig till en chic strandlook – som funkar från dag till kväll.
Annons
Se Prinsessan Dianas gravidstilBrand logo
Se Prinsessan Dianas gravidstil

Årets hetaste dagar är på ingång och för dem flesta stundar en efterlängtad semester. Vi har med andra ord äntligen tagit oss till den tid på året då strandhäng och svalkande bad blir till en rutin dagarna i ände. Som vi längtat! ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth är mer än redo att byta ut kostymbyxorna mot den svala lilla linneklänningen och har därför listat 12 plagg och accessoarer som fulländar en chic men bekväm strandlook i sommar. Sugen på att se? Fortsätt skrolla för ett djupdyk i strandlooken 2.0.

Annons
Prinsessan Diana i Karibien år 1990.
Prinsessan Diana i Karibien år 1990.

Prinsessan Dianas stil är en evig stilinspiration och det gäller oavsett årstid. ELLEs stylingredaktör har dykt ner i arkivet och fångat denna bild på prinsessan i leopardmönster på en resa i Karibien år 1990 som inspiration till sommarens perfekta strandlook. Leopardmönstrat är nämligen lika aktuellt nu som då och är ett perfekt alternativ för dig som vill anamma en kul strandlook som samtidigt känns chic och tidlös.

Fånga strandlooken inspirerad av Prinsessan Diana

Leopardmönstrat på bikinin eller baddräkten? Ja tack! Denna bikiniöverdel från Ganni i bandeau-modell med avtagbart band finns att spana in HÄR (reklamlänk) och underdelen HÄR (reklamlänk).

Annons

Fullända looken med en matchande sarong från samma märke, du hittar den HÄR (reklamlänk).

Stilsäkra solglasögon blir pricken över i:et! Dessa från svenska House of Dagmar finns att spana in närmre HÄR (reklamlänk).

Annons

Håll koll på telefonen med hjälp av en stilsäker telefonväska kring halsen eller axeln. Denna från By Malene Birger finns HÄR (reklamlänk).

Alltid bekväm med flipflops på fötterna! Spana in märket Sleepers som finns via Arket HÄR (reklamlänk).

Annons

Strandlook från morgon till kväll

Tänk less is more när det kommer till en strandlook som håller dig bekväm men stilsäker under dagens alla timmar. Max Maras vår- och sommarkollektion 2023 är ett perfekt exempel på hur vi vill anamma sommarens nyckelplagg! Välj den lilla svarta i svalt material som till exempel linne och para ihop med den stora stråhatten, en extra stor strandväska, tidlösa sandaler och smycken som fångar blickar. Här har du en look som håller – dag som kväll!

Max Mara SS23.

Fånga en chic strandlook med typiska sommarplagg

En extra sor stråhatt tackar vi inte nej till sommaren 2023. Denna med dekorativt band baktill är från Arket och finns HÄR (reklamlänk).

Annons

Inte heller iögonfallande smycken! Detta dekorativa halsbandet med stor snäcka är från Zara och finns HÄR.

Linneplagg är ett måste för sommaren! Vill du åt en tidlösa val? Välj säkra kort i svart eller vitt som kan anammas även i kontorsmiljö. Denna korta linneklänning kommer från australienska märket Posse och finns HÄR.

Annons

Sköna sandaler i slip-in modell funkar dag som kväll, uppklätt som nerklätt! Dessa sandaler kommer från Hermès och finns att spana in HÄR.

Ett måste i strandväskan = sällskapsspel/strandspel! Detta lyxiga set kommer från Celine by Hedi Slimane men se ett liknande HÄR (reklamlänk).

Annons

En extra stor strandväska för att få plats med alla nödvändigheter. Ps, se till en riktigt stor väska i mocka om du vill vara ett steg före höstens trender! Denna kommer från Little Liffner och finns HÄR (reklamlänk).

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons