Chanels nya it-väska är inspirerad av en gammal klassiker

Chanels nya it-väska är inspirerad av en gammal klassiker

När Chanel under hösten presenterade sin vår- och sommar SS22-kollektion fick vi redan då en hint av deras senaste guldkorn – The Chanel 22 bag. Nu lanseras väskan som är inspirerad av en gammal klassiker!
24 mars, 2022
8 kändisars looks på röda mattan – före och efter de skaffade stylist
1:44

Efter reklamen: 8 kändisars looks på röda mattan – före och efter de skaffade stylist

(1:44)

Slå på ljud

Chanels senaste tillskott "THE CHANEL 22 BAG"

Chanels vår- och sommar kollektion SS22 bjöd på en rad nyheter på accessoar fronten. Och först ut att lanseras är deras nya väskmodell som fått namnet "The Chanel Bag 22" för året 2022. Väskan som är skapad av Chanels chefsdesigner Virginie Viard, är den första väskan hon själv skapar för modehuset sedan hon tog över efter Karl Lagerfelds bortgång. 2019 designade de tillsammans väskan "The Chanel 19" som blev Karl Lagerfelds sista statement och Virginie Viards nya start.

Är detta the new IT-bag?

Den nya modellen är en raffinerad och modern take och hyllning till den tidigare klassikern – modellen "Chanel Gabrielle Backpack". Den nya väskan är i tote-bag format med deras klassiska signaturdetaljer som kedja och medaljong.

The Chanel 22 bag kommer i färgerna vit, svart, marinblå, två olika nyanser av rosa samt lila. Och i fyra olika utföranden: small, medium och large samt en ryggsäck som alla osar lyx men också prakatikalitet. Perfekt då väskan är en lättviktig och funktionell modell tillverkad av tåligt läder som helt klart kommer bli en favorit hos många!

Väskan för den aktiva och självständiga kvinnan

Väskan sägs vara designad för att ge kvinnor friheten till ett aktivt liv. En game-changer som inleder ett nytt kapitel i Chanels väsk-historien. Väskan släpps i Chanels butiker nu i mars 2022 och du hittar den här!

Chanel 22 bag

The Chanel bag 22 kommer i en rad olika färger, bland annat lila.