Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Chanel visar sin AW19-kollektion på Paris Fashion Week

05 mar, 2019 
Chanel AW19 start
Årets finaste och kanske mest känslosamma visning! Chanel visade inte bara upp sin AW19-kollektion utan hyllade även en gång för alla den genialiska Karl Lagerfeld som arbetade för det stora modehuset under större delen av sitt liv. Se bilderna från visningen här!
Annons

Videon kunde inte hittas

Det var känslosamt på catwalken när Chanel visade Karl Lagerfelds sista kollektion på Paris Fashion Week. Innan visningen drog igång fann alla gäster varsin skiss ritad av Lagerfeld som illustrerade honom tillsammans med grundaren av det stora modehuset, Coco Chanel.

I skissen bar båda sina ikoniska signatur-kostymer och precis ovanför bilden syntes texten ” The beat goes on…”. Kort därefter inledes visningen med en tyst minut för den fantastiska modeskaparen som hängav all sin kraft och tid till att bevara och utveckla det stora modehuset till perfektion.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Chanel AW19
Chanel AW19, modellhav
Annons

Chanel vet hur man får drömmar att komma till liv och dagens visning var extra magisk. Lokalen av Grand Palais var täckt av snö och uppbyggd som ett magiskt vinterland med rustika trästugor och bergstoppar skymtandes i bakgrunden.

Här kan du se bilder från visningen:

På den snötäckta catwalken syntes ett par välkända ansikten när Lagerfelds sista kollektion visades för första gången.

Annons

Cara Delevingne som var ambassadör för Chanel under 2015 gjorde entré men även Penélope Cruz, som under förra året blev det nya ansiktet för Chanel, gjorde sin catwalk-debut. Modellen Kaia Gerber som tidigare samarbetat mycket med Lagerfeld, var även på plats för att delta i visningen och hylla den genialiska mannen.

…magi!

Chanel AW19
Chanel AW19, stor jacka

Ingen Chanel-visning utan klassisk tweed!

Foto: Imaxtree

Annons

ELLEs chefsredaktör Cia Jansson var på plats i Paris för att se den fantastiska kollektionen. Se ett klipp från visningen nedan!

Läs mer:

Annons