Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Chanel métiers d’art-kollektion 2021/22 – se alla looks

08 dec, 2021 
Under tisdagen visade Chanel upp sin Métiers d’Art -kollektion för 2021/2022. Se bilderna från visningen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så stylar du säsongens hetaste partytrendBrand logo
Så stylar du säsongens hetaste partytrend

Efter förra årets digitala event var det återigen dags för Chanel att presentera sin Métiers d’Art-kollektion under en fysisk visning. Det franska modehuset bjöd i vanlig ordning på ett storslaget evenemang med hantverk i fokus.

Sedan 2002 har det franska modehuset årligen i december presenterat sin Métiers d’Art-kollektion, vilken lyfter fram hantverkare från mindre ateljéer i Paris, däribland guldsmeden Goossens, hattmakarna Maison Michel samt brodyrmästarna Lesage med flera. Kollektionen har alltid ett tema eller en destination kopplad till husets historia och brukar vara en av modehusets mest uppmärksammade.

Annons

CHANELS MÉTIERS D’ART-KOLLEKTION VISADES PÅ LE19M

Platsen för årets visning var Chanels ateljé Le19M, som är placerad i utkanten av Paris. Och flera av broderierna som vi ser i kollektionen är också inspirerade av just den enorma betongbyggnadens struktur. ELLEs chefredaktör Cia Jansson var på plats och fick in inblick i de olika ateljéerna.

ELLEs Cia Jansson fick en guidad tur i de olika ateljéerna.

Chanels Métiers d’art 2021/22

Så till själva showen. Vi såg tweedjackor med sweatshirtärmar, graffiti-inspirerad brodyr i färgade pärlor, fjädrar och voluminösa stickade koftor och set. Modellen och artisten Soo Joo Park uppträdde under visningen, iklädd en svart look från kollektionen. Spana in detta och alla andra looks från kollektionen nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Foto: Chanel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons