Chanel métiers d’art-kollektion 2021/22 – se alla looks

Chanel métiers d’art-kollektion 2021/22 – se alla looks

Under tisdagen visade Chanel upp sin Métiers d’Art -kollektion för 2021/2022. Se bilderna från visningen här!
08 december, 2021
Så stylar du säsongens hetaste partytrend
0:37

Efter reklamen: Så stylar du säsongens hetaste partytrend

(0:37)

Slå på ljud

Efter förra årets digitala event var det återigen dags för Chanel att presentera sin Métiers d’Art-kollektion under en fysisk visning. Det franska modehuset bjöd i vanlig ordning på ett storslaget evenemang med hantverk i fokus.

Sedan 2002 har det franska modehuset årligen i december presenterat sin Métiers d’Art-kollektion, vilken lyfter fram hantverkare från mindre ateljéer i Paris, däribland guldsmeden Goossens, hattmakarna Maison Michel samt brodyrmästarna Lesage med flera. Kollektionen har alltid ett tema eller en destination kopplad till husets historia och brukar vara en av modehusets mest uppmärksammade.

ALEXANDRE HOYOS

CHANELS MÉTIERS D’ART-KOLLEKTION VISADES PÅ LE19M

Platsen för årets visning var Chanels ateljé Le19M, som är placerad i utkanten av Paris. Och flera av broderierna som vi ser i kollektionen är också inspirerade av just den enorma betongbyggnadens struktur. ELLEs chefredaktör Cia Jansson var på plats och fick in inblick i de olika ateljéerna.

ELLEs Cia Jansson fick en guidad tur i de olika ateljéerna.

Alix Marnat

Chanels Métiers d’art 2021/22

Så till själva showen. Vi såg tweedjackor med sweatshirtärmar, graffiti-inspirerad brodyr i färgade pärlor, fjädrar och voluminösa stickade koftor och set. Modellen och artisten Soo Joo Park uppträdde under visningen, iklädd en svart look från kollektionen. Spana in detta och alla andra looks från kollektionen nedan.

Foto: Chanel