Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Chanels Haute Couture 2021/2022 – Lyx och elegans

07 jul, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Chanel haute couture höst vinter 2021
Chanel bjöd på extravaganta kreationer när de visade fram sin haute couture-kollektion för 2021/2022. Se alla looks från den hänförande visningen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Höstmode 2021 – så ser säsongens största trendfärger utBrand logo
TV: Höstmode 2021 – så ser säsongens största trendfärger ut

Igår presenterades det franska modehuset sin haute couture för höst- och vintersäsongen 2021/22. En kollektion som tar oss tillbaka till Gabrielle “Coco” Chanels ikoniska silhuetter vid det tidiga 1900-talet. Visningen hölls fysiskt vid modemuseumet Palais Galliera i Paris – vilket passade perfekt då Chanels kreativa chef Virginie Viard inspirerades av tidigare porträtt av Coco Chanel själv.

Fantastiskt hantverk

Viard plockar bort den bekväma pandemilooken och intar hösten med lyx och elegans. Vi ser extravaganta handarbetade tyger – där vissa plagg tog över 2000 timmar att skapa. Även flerfärgade paljetter är ett återkommande inslag – baserat på en porträttskiss av Gabrielle Chanel från 1930-talet som nu hänger i Chanels studio. Kollektionens sista kreation bars av skådespelerskan Margaret Qualley och det var inte vilken look som helst, i vanlig ordning avslutades haute couture-visningen med en magisk bröllopsklänning. Denna gång designad med en enkel siluett utan några utsmyckningar.

Annons

Varsågod att upptäcka kollektionen! Skrolla ner för att se kollektionens alla ... looks och glöm inte spana in hela visningen.

CHANELS HAUTE COUTURE KOLLEKTION:

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons