Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Chanel AW20 – se hela höstkollektionen här!

03 mar, 2020 
Chanel AW20 se alla bilderna från Chanels höstvisning 2020
Under modeveckan i Paris visade Chanel upp sin höstkollektionen och den är den perfekta kombinationen av female power och 80-talsreferenser. Spana in alla looks från visningen och inspireras av höstens mode här!
Annons

Under tisdagsförmiddagen visade Chanel upp sin höstkollektion för 2020. Gästerna som besökte Grand Palais slungades, i vanlig ordning, till en helt annan värld. Gästerna fick under årets visning sätta sig i en miljö som föreställde ett stort, vitt isberg och genom denna vackra dekor slingrade sig en stor, silvrig catwalk av spegelglas som skapade en effektfull inramning för höstens kollektion.

Female power á la Chanel

Inramningen förstärktes av modellerna som gick ut på catwalken en och en, två och två och ibland även tre och tre i sann female power-anda. Bland modellerna gick svenska Nike Praesto Nordström och danska Mona Tougaard tillsammans med en rad andra kända ansikten som Gigi Hadid, Kaia Gerber och Vittoria Ceretti.

Så ser hösten ut hos Chanel

Vi går en poppig höst till mötes när Chanels kreativa direktör, Virginie Viard, får bestämma. Plaggen för tankarna till 80-talet, ett årtionde Chanel tidigare gärna refererat till och i den här kollektionen gäller det inte bara snitten utan också färgställningen. Den knalligt rosa/röda färgen i kombination med den pastellgröna gör att kollektionen känns extra poppig! Och för att inte tala om de prickiga strumpbyxorna som dyker upp i princip varje look tillsammans med de höga brunsvarta bootsen.

Annons

I övrigt är det en kollektion som helt går i svartvita toner – en färgkombination som redan nu är riktigt het! Chanels klassiska pärlsmycken och kedjor får i höst konkurrens av det stora korset, det kanske rent av blir ett av höstens it-smycken? Vi får se! Chanels höst känns lite extra tuff och då kan det vara på sin plats med ett kors eller två!

Spana in alla looks från Chanels AW20-visning

Chanel AW20
Chanel AW20
Chanel AW20

Foto: Imaxtree

LÄS MER: 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons