Céline har gått och blivit med Instagramkonto

Äntligen kan vi följa det franska modehuset Céline på Instagram. Och vi är inte de enda som jublar. På ett dygn har märket fått över 50 000 följare.
28 februari, 2017

Céline är ett franskt modehus som har designat lyxiga ready-to-wear-plagg och läder- och statmentaccessoarer sedan 1945. Märket är ägt av franska LVMH-gruppen sedan 1996. Trots all intressant fakta så är dock det mest anmärkningsvärda att modehuset har saknat instagramkonto, fram tills nu.

LÄS OCKSÅ: CÉLINE ÖPPNAR BUTIK I STOKCHOLM

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

För i går så händer det som så många Céline-fantaster drömt om under en längre tid. Modehuset öppnande upp ett offeciellt konto på Instagram. Nu kan vi följa märkets kollektioner, visningar och nyheter genom appen.

LÄS OCKSÅ: MÖT PHOBE PHILO OCH CÉLINE

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Många har längtat efter ett Célinekonto. Det har skapats flera ”fejkkonton” för att personer ska kunna tagga in och samla sina Célineplagg på Instagram. Kontot har fått över 50 000 följare på ett dygn.

– Äntligen öppnar Céline upp lite mer till sin värld, det enda modehuset jag (och många andra) saknat på Instagram! Ska bli spännande att se hur de lägger upp sin strategi med sin feed och stories. Speciellt nu när Paris modevecka dragit igång, säger Josephine Aune, ELLEs moderedaktör.

Kontot hittar ni här!