Catwalk: Alla looks från Jennifer Blom SS19

Under torsdagen visade Jennifer Blom upp sina otroliga kreationer på Fashion Week Stockholm. Se alla looks från visningen.
31 augusti, 2018

Klara färger, böljande klänningar, svepande siluetter. Jennifer Blom har på kort tid blivit ett fantastiskt uppskattat inslag på den svenska modeveckan. Visningen under torsdagen var inget undantag.

Jennifer Blom är utbildad vid Beckmans i Stockholm och tog examen 2007. Tre år senare, 2010, startade hon upp märket som bär hennes namn, Jennifer Blom. Fokus för designen ligger på glamour, femininitet och kvalitet.

– Man ska känna sig vacker, sensuell och kvinnlig i mina plagg, har Jennifer berättat i en intervju.

Jennifer design kännetecknas av starka färger och böljande former. På sin sajt beskrivs hon ha ett unikt sätt att läsa kvinnokroppen, dessutom är hon oerhört preciserad och har goda färdigheter och kunskaper då det kommer till skärtekniker samt att arbeta med känsliga material.

– Mitt varumärke står för kvinnlighet och exklusivitet, och med det menar jag fina tyger, hantverk. Jag tummar inte på kvaliteten, har hon berättat.

På förra årets Nobelfest valde kronprinsessan Victoria att klä sig i en klänning från just Jennifer Blom. Vill hon göra samma sak i år fanns gott om galablåsor på Jennifers catwalk att inspireras av och sukta efter. Kolla in bilderna från visningen nedan.

 

Läs också:

Så såg det ut senast Victoria bar Jennifer Bloms design

Catwalk: Alla looks från Jennifer Blom SS18

Hon är kvinnan bakom Victorias klänning

Foto Fashion Week Stockholm