Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Catwalk: Alla looks från Ida Sjöstedt SS19

29 aug, 2018 
AvLisa Segerson
Klänningarna från Ida Sjöstedt SS19.
Från bröllop till röda mattan. Ida Sjöstedt har klätt allt och alla med sina vackra klänningar. Under onsdagen höll hon visning på Grand Hôtel i Stockholm.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ida Sjöstedt är mest känd för drömmiga klänningar och magiska kreationer. Hon har designat klänningar till kungligheter, kändisar och bröllopsbrudar (inte minst skapade hon prinsessan Sofias brudklänning). 2010 grundades Ida Sjöstedt och därefter lanserades också Ida Sjöstedt Couture. År 2016 tilldelades hon priset ”Årets designer” på ELLE-galan och nu har hon visat ännu en vårkollektion på Stockholms modevecka.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Kollektionen är inspirerad av den flyktiga svenska sommaren. Den hisnande skönheten då allting står i blom från hägg och syrén till gröna ängar. Magiska nätter som aldrig tar slut och den vemodiga påminnelsen om att ingenting varar för evigt, berätta Ida för ELLE i en intervju inför presentationen.

Se alla looks från visningen här

Videon kunde inte hittas

 

Look från Ida Sjöstedt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Foto: Fashion Week

Läs mer:

Catwalk: Alla looks från Filippa K SS19

Catwalk: Alla looks från Busnel SS19

Catwalk: Alla looks ATP Atelier SS19

Annons