Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Cartiers senaste klocka har anlänt – se den här!

04 sep, 2020 
Pasha de Cartier
Cartiers stora höstnyhet är äntligen här. Klockan från 80-talet gör stilsäker comeback 2020 – i uppdaterad version. ELLE fick en snabb pratstund med en av ambassadörerna inför lanseringen. Upptäck Pasha de Cartier här!
Annons

Pasha de Cartier-klockan lanserades första gången på 1980-talet och har med sin stilrena och grafiska look sedan dess varit en symbol för framgång. Nu re-lanseras klockan med hjälp av fem unga framgångsrika ambassadörer där ibland artisten Willow Smith och skådespelaren Maisie Williams. ELLE fick en exklusiva pratstund med Maisie Williams inför lanseringen.

Rami Malek, Maisie Williams, Troye Sivan, Willow Smith, Jackson Wang.
Annons

Den brittiska 23-åriga skådespelaren Maisie Williams har haft en raket-karriär sedan hon först dök upp som karaktären Arya Stark i TV-serien Game of Thrones, 2011. Idag är hon en it-girl med flera miljoner följare på Instagram, lovord i branschen, en rad tidnings omslag och senast som ambassadör för Cartiers senaste re-lansering av Pasha de Cartier.  Det är ingen överdrift att säga att hennes tid är dyrbar! Men vad betyder tid för henne och vad tycker hon egentligen om den nya klockan?

Maisie Williams.
Annons

Vad betyder tid för dig?

– Jag kände att jag tappade tiden men det berodde på att jag brukade fylla min tid med meningslösa saker. Nu ser jag att tiden är dyrbar och jag vill inte slösa bort den.

Hur skulle du beskriva den nya Pasha de Cartier-klockan du har på dig?

– Det är en subtil påminnelse om hur långt jag har kommit utan att vara flashig eller okänslig.

Se Cartiers stora höstnyhet: Pasha de Cartier

Foto: Cartier

LÄS MER: 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons