Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Se Cardi B:s alla looks under Paris Fashion Week

05 okt, 2021 
Cardi B:s alla looks under Paris Fashion Week.
Cardi B har bjudit på en modevisning utan dess like under Paris Fashion Week. Låt oss ta en närmre titt på artistens alla looks.
Annons
TV: Cardi B – 7 saker du inte visste om artistenBrand logo
TV: Cardi B – 7 saker du inte visste om artisten

Ingen har väl kunnat undgå den gröna sparkdräkt(?) som Cardi B sågs bära under Paris Fashion Week. Men det var inte bara detta klädval som fick internet att explodera. I en veckas tid har artisten nu levererat den ena lekfulla och vågade looken efter den andra.

Med maken Offset, som hon fick ett andra barn med i september, vid sin sida har hon suttit front row, shoppat, festat och ätit middagar – med en ny outfit vid varje tillfälle. Med hjälp av stylisten Kollin Carter har rapparen bjudit oss alla på en veckas lång modevisning utan dess like.

Annons

Se Cardi B:s alla looks under Paris modevecka

Från tweedkavaj signerad Schiaparelli till rockinspirerat av Richard Quinn – scrolla ner för att ta en närmre titt på artistens alla looks.

Röd klänning från Mugler

Entrade modeveckan i den franska huvudstaden, det gjorde rapparen i en röd coutureklänning kategori extra allt. Det var på öppningen av utställningen Thierry Mugler: Couturissime och designern hade personligen bett om just Cardi B:s närvaro på eventet. Klänningen hon bar var från Muglers höstkollektion 1994.

Cardi B i klänning från Mugler under Paris Fashion Week.
Cardi B i klänning signerad Mugler under Paris Fashion Week.

Helsvart till kvällen

Senare samma kväll bytte hon till en svart kreation, också den signerad Mugler.

Annons
Cardi B i klänning från Mugler på Paris Fashion Week
Till kvällen bytte artisten om till en annan klänning signerad samma designer.

Tweedkavaj med gyllene accessoarer

Dagen efter sågs Cardi B strosa runt på gatorna i Paris iklädd tweedkavaj designad av Daniel Roseberry för Schiaparelli. Matchade gjorde hon med guldaccessoarer. Utöver gyllene detaljer på bröstet och stora smycken – bland annat halsband föreställandes ett öga och ringar som såg ut som stora tänder – lät hon en stor guldfärgad hjälm (inklusive solglasögon) ta plats på huvudet.

Cardi B i kavaj och guldhatt under Paris modevecka.
Cardi B sågs iklädd tweedkavaj och gyllende accessoarer på Paris gator.

Rock och basker

På kvällen gick hon på fest iklädd en lite mer lågmäld look, också den signerad Schiaparelli.

Annons
Cardi B och Offset på Paris Fashion Week
Cardi B iklädd rock från Schiaparelli.

Läderkappa med nitar

När Cardi B gjorde ett besök hos Balenciaga inför deras visning som ägde rum några dagar senare, bar hon en svart läderkappa med nitar designad av London-baserade Richard Quinn. Den matchade hon med platåstövlar, futuristiska solgalsögon och smycken.

Cardi B iklädd läderkappa med nitar.
Cardi B i en läderrock i rock-chic-anda.

Byxdress från Chanel

Samma kväll var det dags för ytterligare en modetillställning. Cardi B kom iklädd en gyllene jumpsuit från Chanel, svarta pumps och basker.

Annons
Cardi B iklädd Chanel under Paris Fashion Week
Artisten iklädd en skimrande byxdress från Chanel.

Grön helkroppsdräkt

Iklädd den gröna helkroppsdräkten har Cardi B av medier beskrivits likna en mänsklig solros. I kommentarsfälten på Instagram har det pratats om Teletubbies. Den omtalade byxdressen är signerad Richard Quinn och har detaljer som huva med volangkant och plisserade byxor som går hela vägen över skorna.

Cardi B i grön sparkdräkt under Paris Fashion Week
Cardi B:s gröna helkroppsdräkt har (föga förvånande) blivit viral.

Statement-hatt från Balenciaga

På lördagen stod Balenciaga på visningsschemat. Cardi B var ansiktet utåt för en av modehusets kampanjer under 2020, så det var föga förvånande att se henne på plats. Inte heller var det förvånande att hon bar just Balenciaga – en av artistens absoluta modefavoriter – från topp till tå. Och låt oss inleda med just toppen, där vi såg en ordentlig statement-hatt i svart. I övrigt var hon klädd i en trenchcoat med magasin-print, svarta handskar och boots.

Annons
Cardi B på Balenciagas visning under Paris Fashion Week.
Cardi B entrade röda mattan till Balenciagas visning iklädd modehuset från topp till tå.

DATE NIGHT I PALJETTER

När Cardi B och maken Offset skulle på middag under lördagskvällen såg vi henne i en paljettklädd kavaj med markerad midja. Huvudbonaden med flor kommer från Gladys Tamez Millinery.

Cardi B under Paris Fashion Week
Date night! Under en middag på lördagskvällen satsade Cardi B på paljetter och markerad midja.

Lila från topp till tå

På väg till smyckesdesigner Valerie Messikas visning satsade Cardi B på ytterligare en helkroppslook signerad Richard Quinn. Den här gången i lavendel med rynkade detaljer, hårband och såklart, solglasögon.

Annons
Cardi B i lila helkroppsdräkt under Paris Fashion Week
Cardi B i ytterligare en helkroppsdräkt signerad London-designern Richard Quinn.

Djurmönstrat och slits

Samma kväll som Cardi B för första gången fick träffa Christian Louboutin bar hon en av de lite mer nedtonade looksen. Djurmönstrad kjol med hög slits designad av Roberto Cavalli tillsammans med basker från Gladys Tamez Millinery.

Cardi B och Offset på Paris Fashion Week
Artisten i djurmönstrat och hög slits.

Foto: TT

TV: 10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattanBrand logo
TV: 10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattan

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons