Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderNew York Fashion WeekVårmode 2024Streetstyle

Se Raf Simons första kollektion för Calvin Klein livestreamas här!

10 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
I dag livesänder vi Raf Simons första visning för Calvin Klein här på elle.se.
Annons

New York Fashion Week är igång, och en av veckans stora snackisar är, såklart, Raf Simons. I dag, fredag, visar nämligen Raf sin första kollektion för amerikanska Calvin Klein. Elle Sverige kommer att livesända visningen.

– Det här är årets stora stora händelse i modevärlden. Raf Simons har hela tiden legat långt före alla andra, det Vetements och andra gör nu med hoodies till exempel. Det har han redan gjort, säger Daniel Lindström, modechef på Café till cafe.se.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Han fortsätter:

– Det är såklart ett drömjobb på mytomspunna Calvin Klein, men det är också första gången han ska visa både herrkläder och damkläder. Det blir spännande.

Formen.

Är det oversize eller figurnära?

Dressat eller street?

Calvin Klein står traditionellt med ett ben i båda läger – det ska bli spännande att se vilken väg Raf Simons väljer.

Annons

Färg.

Kommer han använda någon färg eller är det svartvitt.

Modellerna.

Är det androgynt och långt hår eller använder han både kvinnor och män? Calvin Klein har en historia av att utmana sexualitet och könsnormer, det blir otroligt kul att se hur han väljer att göra.

Se sändningen direkt här nedanför – start 16.00 den 10 februari 2017.

Foto Stella Pictures

Annons