Well hello there Calvin Harris!

28 jul, 2015 
AvNina Campioni
Annons

Tack Emporio Armani för att ni livar upp den här lite gråa tisdagen för oss. Idag släpptes nämligen bilderna på modehusets senaste kampanjmodell och självklara Dagens Darling: Calvin Harris och vi tog genast ett litet glädjeskutt. Varför? Ta en titt…

När det stod klart att det var DJ-stjärnan och Taylor Swifts pojkvän Calvin Harris som skulle fronta Emporio Armanis senaste kampanj var det kanske ingen som direkt skrek ”stoppa pressarna” eftersom han redan gjort en hel del jobb för märket redan. Men det var innan någon visste att han gick och bar runt på ett åtta-pack! Bra jobbat, herr Harris!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Det är otroligt att jobba med Mr Armani och hans team, jag har länge varit ett fan av märket och jag känner att jag kan stå vad Emporio Armani står för, säger Calvin Harris som också visar upp klockor och solglasögon i kampnjen.

Vi säger bara – klicka på bildspelet nedan annars kommer du ångra dig!

Annons
Annons
Innehåller annonslänkar