Cailey hittade en mus insydd i sin nyköpa Zara-klänning – stämmer företaget

Cailey hittade en mus insydd i sin nyköpa Zara-klänning – stämmer företaget

Cailey Fiesels nya klänning från Zara hade varit ett fynd – men hennes fynd i klänningen var allt annat än trevligt. Insytt i linningen hittade hon en död mus.
15 november, 2016

Cailey Fiesel, 24, köpte en svart klänning i en Zara-butik i Greenwich, Connecticut, i juli i år. 24-åringen tog med sitt nya fynd hem, hängde klänningen i sitt klädskåp och bar den inte förrän två veckor senare när hon skulle till jobbet.

Väl på jobbet kände Cailey Fiesel en obehaglig lukt, men hon lyckades inte identifiera var lukten kom ifrån. Trots att hon rörde på sig på kontoret i New York så lyckades hon inte komma undan från lukten.

Senare under dagen upptäckte Cailey Fiesel att någonting skrapade mot hennes ben. Hon trodde först att det rörde sig om en lös tråd och sträckte därför ner handen för att ta tag i tråden.

– När jag skulle dra i den kändes den inte som en tråd. Jag kände sedan på linningen och det kändes som att det var någon typ av larm i den, säger hon till New York Post.

Men det var inte någon tråd eller ett kvarglömt larm som hade skrapat mot hennes ben under dagen. Det var ett ben från en död mus som stack ut.

– Jag var i chock. Mina ögon såg att det var en mus, men min hjärna sa till mig att det inte kan vara det, fortsätter hon.

Zara i USA har blivit informerade om stämningen och kommer att undersöka händelsen, enligt New York Post.

Foto: New York Supreme Court

LÄS OCKSÅ:

Goda nyheter! McDonalds släpper nutella-burgare

13 husdjur som vuxit ikapp sina favoritmöbler

11 anledningar till att alla borde ha en egen hund